Tulostusjärjestelmän nollaaminen

Jos et voi tulostaa tulostimelle ja olet kokeillut kaikkia muita ratkaisuja, nollaa tulostusjärjestelmä. Toiminto poistaa kaikki tulostimet tulostinluettelosta, poistaa valmiiden tulostustöiden tiedot ja nollaa tulostimen esiasetukset.

Tärkeää: Kokeile ensin kohdassa Tulostuksen vianmääritys mainittuja muita vianetsintätapoja.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Tulostimet ja skannerit.

Avaa Tulostimet ja skannerit ‑asetukset

2. Pidä ctrl-näppäintä painettuna ja klikkaa samalla vasemmanpuoleista luetteloa. Valitse näytölle avautuvasta valikosta ”Nollaa tulostusjärjestelmä”.

Kun olet nollannut tulostusjärjestelmän, Tulostimet ja skannerit -asetusten tulostinluettelo on tyhjä.

3. Lisää tulostimia uudelleen.