Remote Desktopin salliminen käyttää Macia

Jako-asetusten Etähallinnalla voit sallia muiden käyttää tietokonetta Remote Desktopilla.

1. Avaa Jako-asetukset (valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Jako) ja valitse Etähallinta-valintaneliö.

Valitse kysyttäessä tehtävät, jotka etäkäyttäjät voivat tehdä. Jos niitä ei kysytä, valitse tehtävät klikkaamalla Valinnat.

Avaa Jako-asetukset minulle

2. Toimi jollain seuraavista tavoista:

• Jos sallit kenen tahansa, jolla on käyttäjätili Macillasi, jakaa näyttösi, valitse ”Kaikki käyttäjät”.

• Valitse ”Vain nämä käyttäjät”, klikkaa lisäyspainiketta ja valitse käyttäjät, jotka voivat jakaa Macisi.

3. Klikkaa Tietokoneasetukset ja valitse vaihtoehtoja Macillesi. Jos käyttäjät yhdistävät VNC-katseluohjelmalla, sinun on asetettava salasana.

Apple Remote Desktop on saatavilla App Storesta. Jos tarvitset apua Apple Remote Desktopin käyttöönotossa ja käytössä, katso Remote Desktop -ohjetta.

Avaa App Store