Muokatun paperikoon luominen

Jos haluat luoda yksilöllistä kokoa olevan dokumentin, kuten kirjekuoren tai kortin, katso ensin, näkyykö paperikoko Paperikoko-ponnahdusvalikossa. Jos ei, voit luoda oman muokatun paperikoon. Muokattuja paperikokoja ei voi käyttää joissakin tulostimissa tai kaikissa ohjelmissa.

Huomaa: Seuraavat valinnat eivät välttämättä ole käytettävissä tulostimellesi tai ohjelmallesi. Jos nämä ohjeet poikkeavat siitä, mitä näet näytöllä, tutustu ohjelman mukana tulleeseen dokumentaatioon.

1. Valitse Arkisto > Tulosta. Jos näet Näytä lisätiedot -painikkeen, klikkaamalla sitä saat kaikki käytettävissä olevat vaihtoehdot näkyviin.

2. Klikkaa Paperikoko -ponnahdusvalikkoa ja valitse Hallitse muokattuja kokoja.

3. Lisää uusi paperikoko klikkaamalla Lisää-painiketta ja määrittämallä sitten haluamasi paperikoko.

Lisää uusi paperikoko klikkaamalla lisäyspainiketta. Voit muuttaa muokatun paperikoon nimeä kaksoisklikkaamalla nimeä ja kirjoittamalla sitten uuden. Valitse ponnahdusvalikosta tulostin, jos haluat käyttää sen vakiomarginaaleja, tai syötä muokatut arvot alla oleviin kenttiin.

Jos haluat luoda uuden paperikoon, joka perustuu olemassa olevaan kokoon, valitse paperikoko luettelosta ja klikkaa Monista.

Jos haluat tulostaa muokatun paperikoon, valitse se Tulosta-valintaikkunan Paperikoko-ponnahdusvalikosta (valitse Arkisto > Tulosta). Jos haluat asettaa dokumentin koon muokattuun paperikokoon, valitse se Arkin määritys -valintaikkunan Paperikoko-ponnahdusvalikosta (valitse Arkisto > Arkin määritys).

Vinkki: Kokeile tätä, jos dokumentti tulostuu väärillä marginaaleilla tai jos teksti leikkautuu: klikkaa Tulostumaton alue -ponnahdusvalikkoa, valitse Käyttäjän määrittelemä ja syötä nolla tulostumattomat marginaalit -kohtaan. Joissain tilanteissa dokumentin marginaalit tulostuvat odotetusti tämän avulla.