Jos Wi-Fi ei näy Verkko-asetuksissa

Jos tietokoneessa on langaton yhteys, mutta Verkko-asetuksissa ei näy Wi-Fiä, Wi-Fi-palvelua ei ehkä ole otettu käyttöön.

1. Valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Verkko.

Avaa Verkko-asetukset minulle

2. Klikkaa luettelon alaosassa olevaa Lisää-painiketta .

3. Klikkaa Liitäntä-ponnahdusvalikkoa ja valitse Wi-Fi.

4. Kirjoita palvelulle nimi ja klikkaa sitten Luo.

Oletuksena palvelun nimi on ”Wi-Fi”, mutta voit antaa sille minkä tahansa nimen.

5. Syötä Wi-Fi-palvelun asetukset, kuten verkon nimi, ja aseta muita valintoja klikkaamalla Lisävalinnat.

6. Jos haluat muuttaa sitä, mitä palvelua käytetään ensin, kun useampi kuin yksi on aktiivinen, klikkaa Toiminto-ponnahdusvalikkoa , valitse Aseta palvelujärjestys ja muuta sitten verkkopalvelujen järjestystä luettelossa vetämällä.