Liitettyjen levyjen, iOS-laitteiden ja palvelinten näkeminen

Kovalevyjen, ulkoisten levyjen, CD:iden, DVD:iden, iOS-laitteiden ja käytössä olevien palvelimien kuvakkeet voivat näkyä Finder-sivupalkissa tai työpöydällä.

1. Valitse Finderissa Finder > Asetukset.

2. Klikkaa Yleiset ja valitse kohteet, jotka haluat nähdä työpöydällä.

Jos esimerkiksi valitset ”CD- ja DVD-levyt sekä iPodit” ja yhdistät iPodin, sen kuvake tulee näkyviin työpöydällesi.

3. Klikkaa Sivupalkki ja valitse kohteet, jotka haluat nähdä Finderin sivupalkissa.

Jotkin kohteet luetellaan Jaettu-kohdassa ja muut Laitteet-kohdassa.

Jos haluat lisätietoja Finder-asetusten määrittämisestä, katso: Finderin asetukset.