Thunderbolt

Thunderbolt  on teknologia, jolla voit yhdistää Macin muihin laitteisiin, kuten ulkoisiin näyttöihin, tallennuslaitteisiin ja puhelimiin, ja siirtää nopeasti tietoja ja virtaa.

Thunderboltista on neljä versiota. Mallista riippuen Mac tukee seuraavia: Thunderbolt / USB 4, Thunderbolt 3 (USB-C), Thunderbolt 2 tai Thunderbolt. Katso Applen tukiartikkeli Näin tunnistat Macisi portit.

Kaikki Thunderbolt-versiot ovat taaksepäin yhteensopivia, mutta saatat tarvita sovittimen tietokoneesta ja siihen liitettävästä laitteesta riippuen. Katso Applen tukiartikkeli Macin Thunderbolt 4-, Thunderbolt 3- tai USB-C-portin sovittimet.