Kirjaudu sisään Applella

Kirjaudu sisään Applella ‑toiminnon ansiosta voit kirjautua muiden palveluntarjoajien appeihin ja verkkosivustoihin nykyisellä Apple ID:lläsi. Jos appi tai verkkosivusto tukee Kirjaudu sisään Applella ‑toimintoa, näet Kirjaudu sisään Applella ‑painikkeen, kun yrität kirjautua sisään tai luoda uutta tiliä.

Lisätietoja Applen tukiartikkelista Mikä on Kirjaudu sisään Applella ‑toiminto.

Katso Applen tukiartikkeli Mikä on Kätke osoitteeni, jos haluat lisätietoja Kätke osoitteeni ‑toiminnon käyttämisestä Kirjaudu sisään Applella ‑toiminnon kanssa.