Mikä on Kirjaudu sisään Applella -toiminto?

Kirjaudu sisään Applella on nopea, helppo ja entistä yksityisempi tapa kirjautua sisään muiden valmistajien appeihin sekä verkkosivustoihin Apple ID:llä, joka sinulla jo on.

Tietoa Kirjaudu sisään Applella -toiminnosta

Kun näet Kirjaudu sisään Applella -painikkeen sitä tukevassa apissa tai verkkosivustossa, voit määrittää tilin Apple ID:lläsi. Sinun ei tarvitse käyttää yhteisöpalvelutiliä, täyttää lomakkeita tai valita taas kerran uutta salasanaa.

Kirjaudu sisään Applella -toiminto on kehitetty siten, että yksityisyytesi taataan ja henkilötietosi pysyvät hallinnassasi. Se toimii oletusarvoisesti iOS:ssä, macOS:ssä, tvOS:ssä ja watchOS:ssä sekä missä tahansa selaimessa.

Yksityisyys ja tietoturva

• Kun kirjaudut ensimmäistä kertaa, apit ja verkkosivustot voivat kysyä sinulta vain nimeäsi ja sähköpostiosoitettasi tilin luomista varten.
  • Kätke osoitteeni -palvelulla (se on Applen yksityinen sähköpostivälityspalvelu) voit luoda ja jakaa yksilöllisen satunnaisen sähköpostiosoitteen, jonka viestit lähetetään edelleen oikeaan sähköpostiosoitteeseesi. Näin voit vastaanottaa apilta hyödyllisiä viestejä henkilökohtaista sähköpostiosoitettasi jakamatta. Lue lisätietoja Kätke osoitteeni -palvelun toimintatavasta.
  • Kirjaudu sisään Applella -toiminto ei seuraa tai profiloi sinua, kun käytät suosikkiappejasi ja -verkkosivustojasi. Apple säilyttää vain ne tiedot, joita se tarvitsee varmistaakseen, että pystyt kirjautumaan tiliisi ja hallinnoimaan sitä.
  • Kirjaudu sisään Applella -toiminto on suojattu kaksiosaisella todennuksella. Jos käytät Apple-laitetta, voit milloin tahansa kirjautua sisään ja suorittaa todennuksen uudelleen Face ID:llä tai Touch ID:llä.

Kirjaudu sisään Applella -toiminnon käyttäminen

Jos haluat käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa, napauta toimintoa tukevassa apissa tai verkkosivustossa Kirjaudu sisään Applella -painiketta, tarkista tietosi ja kirjaudu sisään nopeasti ja turvallisesti Face ID:llä, Touch ID:llä tai laitteen pääsykoodilla.

Opi käyttämään Kirjaudu sisään Applella -toimintoa iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa tai verkkoselaimessa.

Sinun on kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi kohdassa Järjestelmäasetukset > Apple ID Macissa tai kohdassa Asetukset > [nimesi] iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Sinun on myös otettava kaksiosainen todennus käyttöön. Lue lisätietoja.

Lisätietoja

• Jos et näe Kirjaudu sisään Applella -painiketta, kyseinen appi tai verkkosivusto ei vielä tue Kirjaudu sisään Applella -toimintoa.
  • Alle 13-vuotiaat lapset eivät voi käyttää Kirjaudu sisään Applella -toimintoa. Tämä ikä saattaa vaihdella eri alueilla ja eri maissa.
  • Lue, miten voit tarkistaa apit, joita käytät Kirjaudu sisään Applella -toiminnolla.
  • Jos tarvitset sisäänkirjautumiseen, Apple ID:n päivittämiseen tai tilitietojesi muuttamiseen liittyviä ohjeita, lue, mitä tehdä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.