Koti-näyttö, jossa näkyvät tilakuvakkeet ylälaidassa sekä suosikkitilanteet, joista on korostettuna Olen kotona, ja niiden jälkeen suosikkilisälaitteet.

Tee kodistasi älykkäämpi

Koti-appi tarjoaa suojatun tavan hallita ja automatisoida valoja, lukkoja, termostaatteja, ikkunakaihtimia, älypistokkeita ja muita lisälaitteita Applen laitteella kuten iPhonella. Koti-apilla voit ohjata mitä tahansa Works with Apple HomeKit ‑lisälaitetta.

Lisälaitteiden ohjaaminen

Huonenäyttö, jossa näkyvät tilakuvakkeet ylälaidassa, niiden alla suosikkitilanteet, joista ovat korostettuina Juhlat ja Hyvää huomenta, seuraavana lisälaitteet ja sitten kamera, joka näyttää jonkun olevan etuoven ovikellokamerassa.

Tila yhdellä vilkaisulla

Saat yleiskuvan kotisi tilasta katsomalla tietokuvakkeita. Tarvitseeko asetuksia säätää tai pitääkö jotain tarkistaa? Kaikki on vain klikkauksen päässä.

Kodin lisälaitteiden ilmoitusten vastaanottaminen

Voit tutustua Koti-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.