Kotinäkymä, jonka ylälaidassa näkyvät lisälaitekategoriat ja niiden alla kamerasyötteet, tilanteiden laatat ja lisälaitteiden laatat huoneelle ”Sisääntulo”.

Kodin ohjaus

Koti-appi tarjoaa suojatun tavan ohjata ja automatisoida valoja, lukkoja, termostaatteja, ikkunakaihtimia, älypistokkeita ja muita lisälaitteita Applen laitteella kuten Macilla. Voit ohjata Koti-apilla mitä tahansa Works with Apple Home ‑lisälaitetta.

Lisälaitteiden ohjaaminen

Voit tutustua Koti-apin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.