FaceTime-asetukset

Näytä FaceTime-asetukset avaamalla FaceTime, kirjautumalla sisään Apple ID:lläsi ja valitsemalla sitten FaceTime > Asetukset. Asetuksissa ja Estetyissä voit valita seuraavat vaihtoehdot.

Avaa FaceTime

Kirjaudu ulos

Lopeta FaceTime-ääni- ja -videopuhelujen ja tavallisten puhelujen vastaanottaminen Macilla. Sinun on kirjauduttava uudelleen sisään, jotta voit käyttää FaceTimea. Katso Sisään- tai uloskirjautuminen FaceTimessa.

Ota tämä tili käyttöön

Poista valinta, kun haluat lopettaa FaceTime-puhelujen ja tavallisten puhelujen vastaanottamisen Macilla. Voit ottaa tilin uudelleen käyttöön kirjautumatta sisään uudelleen. Katso Sisään- tai uloskirjautuminen FaceTimessa.

Yhteystietosi FaceTimea varten

Valitse niiden sähköpostiosoitteiden ja puhelinnumerojen valintaneliöt, joita muut voivat käyttää FaceTime-puhelujen soittamiseen sinulle. Voit päivittää tämän luettelon Apple ID -tilin verkkosivustolla. Katso Valitse, miten sinulle voidaan soittaa FaceTimessa.

Puhelut iPhonesta

Salli Macin käyttää iPhonea puheluiden soittamiseen ja vastaanottamiseen. Nämä puhelut käyttävät puheaikaa. Katso Soita ja vastaanota tavallisia puheluja Macilla.

Aloita uudet puhelut käyttäen

Jos sinulla on useampi kuin yksi sähköpostiosoite tai puhelinnumero määritettynä, voit valita, minkä muut näkevät, kun soitat heille.

Salli Live Photo -kuvien ottaminen videopuheluiden aikana

Voit antaa ystävän tallentaa Live Photo -kuvan Macin tai iOS-laitteen kamerasta FaceTime -videopuhelun aikana. Katso Live Photo -kuvan ottaminen.

Soittoääni

Valitse ääni, joka soitetaan, kun saat puhelun. Katso Soittoäänien asettaminen.

Sijainti

Vaihda aluetta, jolle FaceTime-tilisi on rekisteröity, jotta puheluissa käytetään oikeaa puhelinnumeromuotoa.

Oletusohjelma puheluille

Valitse oletusohjelmia, josta puhelut aloitetaan. Tämä kattaa myös puhelut, jotka on aloitettu puhelinmuotoisista URL-linkeistä.

Estetyt

Tarkista estettyjen soittajien osoitteet tai puhelinnumerot. Katso Soittajien estäminen, jos haluat lisätietoja soittajien lisäämisestä ja poistamisesta.