FaceTime-puhelun näkymän muuttaminen

Kun FaceTime-videopuhelu on meneillään, voit muuttaa sitä, miten puhelu esitetään.

Siirrä osoitin FaceTime-ikkunan päälle, jotta näet puheluun liittyviä vaihtoehtoja, kuten Live Photo, Lopeta ja Mykistä.

Avaa FaceTime

• Videopuhelun näyttäminen koko näytöllä: Klikkaa FaceTime-ikkunan vasemmassa yläkulmassa olevaa vihreää painiketta tai paina ctrl-komento-F. Palaa normaalikokoiseen ikkunaan painamalla esc-näppäintä (tai käyttämällä Touch Baria).

• Kuva-kuvassa-ikkunan siirtäminen: Vedä pieni ikkuna mihin tahansa suuremman ikkunan nurkkaan.

• Suunnan muuttaminen: Siirrä osoitin kuva-kuvassa-ikkunan päälle ja klikkaa sitten tai tai pyöritä kahta sormea ohjauslevyllä. Suunta muuttuu myös toiselle henkilölle.

• Videoikkunan kätkeminen väliaikaisesti: Klikkaa FaceTime-ikkunan vasemmassa yläreunassa olevaa keltaista pienennyspainiketta . Jos videopuhelu on koko näytön tilassa, palaa normaalikokoiseen ikkunaan painamalla esc-näppäintä. Puhelun ääniosa jatkuu ikkunan ollessa pienennettynä. Kun haluat nähdä videon uudelleen, klikkaa FaceTime-kuvaketta Dockissa.

• Videopuheluikkunan pitäminen päällimmäisenä: Valitse Video > Aina päällimmäisenä. Puheluikkuna kelluu kaiken muun päällä, joten näet sen aina, vaikka tekisit muuta.