FaceTimen vaatimukset

Mitä tarvitset FaceTime-puhelujen soittamiseen

Jotta voit soittaa Macin FaceTimella ääni- ja videopuheluja:

• Yhdistä internetiin (Wi-Fin tai mobiilidatan avulla)

• Sinun oltava kirjautuneena sisään FaceTimeen Apple ID:llä

Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, mene Apple ID -tilin sivustolle ja rekisteröidy ilmaiseksi.

• Sinulla on oltava sisäinen tai liitetty mikrofoni. FaceTime-videopuheluja varten tarvitset myös sisäisen tai liitetyn kameran

Mitä ystäväsi tarvitsevat FaceTime-puhelujesi vastaanottamiseen

Henkilön, jolle soitat FaceTime-videopuhelua, on oltava kirjautuneena sisään FaceTimeen ja hänellä on oltava jokin seuraavista:

• Mac, johon on asennettu FaceTime sekä sisäinen tai liitetty kamera ja mikrofoni

• iPhone 4 tai iPod touch (4. sukupolvi), jossa on iOS 4.1 tai uudempi

• iPhone 4S tai uudempi

• iPad 2 tai uudempi

Henkilön, jolle soitat FaceTime-äänipuhelua, on oltava kirjautuneena sisään FaceTimeen ja hänellä on oltava jokin seuraavista:

• Mac, jossa on OS X 10.9.2 tai uudempi ja sisäinen tai liitetty mikrofoni

• iOS-laite, jossa on iOS 7 tai uudempi

Mitä tarvitset tavallisten puhelujen soittamiseen ja vastaanottamiseen Macillasi

Kun haluat soittaa ja vastaanottaa puheluita Macillasi, varmista seuraavat asiat:

Jos haluat lisätietoja, katso: Soita ja vastaanota tavallisia puheluja Macilla.