FaceTimen ääni- ja videoryhmäpuheluiden vaatimukset

Voit soittaa tai vastaanottaa FaceTime-ryhmäpuheluja FaceTime-apissa, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Laitteesi on yhteydessä internetiin.

• Olet kirjautunut FaceTimeen Apple ID:llä.

• Laitteessa on sisäinen mikrofoni tai siihen on yhdistetty mikrofoni. FaceTime-videopuheluja varten tarvitaan myös sisäinen tai yhdistetty kamera.

• Sinulla on jokin seuraavista:

Voit liittyä FaceTime-ryhmäpuheluun selaimesta, kun seuraavat vaatimukset täyttyvät:

• Laitteesi on yhteydessä internetiin.

• Laitteessa on sisäinen mikrofoni tai siihen on yhdistetty mikrofoni. FaceTime-videopuheluja varten tarvitaan myös sisäinen tai yhdistetty kamera (vaatimuksena H.264-videokoodauksen tuki).

• Sinulla on Android- tai Windows-laite, jossa on Google Chromen tai Microsoft Edgen uusin versio.

Tämä ominaisuus ei välttämättä ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Katso Applen tukiartikkeli FaceTimen käyttäminen Macissa.