Yhteystiedot-ohje

Tervetuloa Yhteystietoihin

Voit pitää kaikki yhteystietosi yhdessä kätevässä paikassa.

Yhteystiedot-ikkuna, jossa näkyy sivupalkki, jossa on ryhmiä kuten Kirjakerho ja Pyöräilyjoukkue ja yhteystietokortin alaosassa uuden yhteystiedon tai ryhmän lisäyspainike.
Ikkuna, jossa voidaan lisätä internet-tilejä Yhteystietoihin.

Yhteystietojen kerääminen kaikilta tileiltäsi

Jos sinulla on yhteystietoja muilla internet-tileillä, kuten iCloud, Google, Facebook, LinkedIn tai Yahoo!, voit käyttää niitä Yhteystiedoissa. Jos haluat lisätä yhteystietoja internet-tililtä, valitse Yhteystiedot > Lisää tili, valitse tilin tyyppi ja klikkaa Jatka.

Ikkuna älykkään ryhmän lisäämistä varten ja ryhmä nimeltä Kirjakerho, johon kuuluu yhteyshenkilöitä, joiden muistiinpanokentässä on sana ”kirja”.

Ryhmien luominen automaattisesti

Luo älykäs ryhmä jonkin tiettyjä yhteyshenkilöitä yhdistävän asian perusteella. Voit esimerkiksi luoda älykkään ryhmän nimeltä Kirjakerho, johon kuuluvat kaikki yhteystiedot, joiden korttien muistiinpanokentässä on ”kirja”. Aloita valitsemalla Arkisto > Uusi älykäs ryhmä.

Yhteystiedot-ikkuna, jossa on katuosoitteen vieressä Kartta-painike.

Kartalla näyttäminen

Näytä kartta, jossa näkyy yhteystiedon osoitteen sijainti. Siirrä osoitin katuosoitteen päälle ja klikkaa Kartat-painiketta , joka tulee näkyviin ikkunan oikean reunan lähelle. Sijainti avautuu Kartat-ohjelmassa.