Macin määrittäminen Windowsissa

Boot Camp -ohjauspaneelilla voit määrittää laitteistoa ja muuttaa Boot Camp -asetuksia Windowsissa. Jos haluat lisätietoja, katso Boot Camp -ohjauspaneelin ohje.

Tee Windowsissa jokin seuraavista:

• Boot Camp -ohjauspaneelin käyttäminen: Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohjauspaneeli. Jos Käyttäjätilien valvonta -valintaikkuna tulee näkyviin, klikkaa Kyllä.

• Lisätietojen saaminen Boot Camp -ohjauspaneelista: Klikkaa tehtäväpalkin oikeassa reunassa näytä kätketyt kuvakkeet -nuoli, klikkaa Boot Camp -kuvaketta ja valitse Boot Camp -ohje.