Boot Camp -apurin ohje

Tervetuloa Boot Camp -apuriin

Windowsin asentaminen Maciin.

Boot Camp -apurin esittelyikkuna. Oikealla alhaalla on Jatka-painike, ja sen vasemmalla puolella on painike ”Avaa Boot Camp -ohje”.
Boot Camp -apurin asennusikkuna. Oikealla alhaalla on Asenna-painike, ja sen vasemmalla puolella on Takaisin-painike.

Windows-ohjelmien käyttäminen Macissa

Onko suosikki-MMORPG:si saatavilla vain Windowsille? Ovatko kaikki taloustietosi vain Windowsilla käytettävässä kirjanpito-ohjelmassa? Tarvitseeko sinun testata verkkosivuja Internet Explorerilla? Ei haittaa – voit asentaa Windowsin Maciin Boot Campin avulla.

Boot Campin esittely-osio, jossa näkyy painike, jota klikkaamalla voi saada ohjeita, ja painike, jolla jatketaan asennusta.

Helppo asennus

Hanki Windows ISO, niin Boot Camp -apuri tekee kaiken työn. Avaa Boot Camp -apuri ja seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.