Boot Camp -ohjauspaneeli, jossa näkyvät käynnistyslevyn valintapaneeli ja sen valinnat tietokoneen käynnistämiseen uudelleen tai tietokoneen käyttämiseen kohdelevytilassa.

Macin käynnistäminen macOS:ssä tai Windowsissa

Kun asetat oletuskäyttöjärjestelmäksi joko macOS:n tai Windowsin, Intel-pohjainen Mac käynnistyy aina sillä käyttöjärjestelmällä.

Oletuskäyttöjärjestelmän asettaminen

Boot Camp -ohjauspaneeli, jossa näkyy Näppäimistön valinnat -paneeli, josta voit valita näppäimistön kirkkausasetukset ja toimintonäppäinten toimintatavan.

Laitteiston määrittäminen

Windowsin Boot Camp -ohjauspaneelin avulla voit määrittää Intel-pohjaisen Macin näppäimistön, näytön ja muuta laitteistoa.

Alkuun pääseminen Boot Camp -ohjauspaneelin kanssa

Voit tutustua Boot Camp -ohjauspaneelin käyttöoppaaseen klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa tai kirjoittamalla sanan tai lauseen hakukenttään.