Boot Camp -ohjauspaneelin käyttöopas

macOS Mojavea varten

Boot Camp -ohjauspaneeli, jossa näkyvät käynnistyslevyn valintapaneeli ja sen valinnat tietokoneen käynnistämiseen uudelleen tai tietokoneen käyttämiseen kohdelevytilassa.

Macin käynnistäminen macOS:ssä tai Windowsissa

Kun asetat oletuskäyttöjärjestelmäksi joko macOS:n tai Windowsin, Mac käynnistyy aina sillä käyttöjärjestelmällä.

Oletuskäyttöjärjestelmän asettaminen

Boot Camp -ohjauspaneeli, jossa näkyy Ohjauslevyn valinnat -paneeli, josta voit valita haluamasi yhden tai kahden sormen eleet, kuten Klikkaa napauttamalla ja Toissijaisen klikkauksen sijainti ohjauslevyllä.

Laitteiston määrittäminen

Windowsin Boot Camp -ohjauspaneelin avulla voit määrittää näppäimistön, hiiren, ohjauslevyn ja muuta laitteistoa.

Alkuun pääseminen Boot Camp -ohjauspaneelin kanssa

Voit selata Boot Camp -ohjauspaneelin käyttöopasta klikkaamalla sivun yläreunassa olevaa sisällysluetteloa.

Jos tarvitset lisää apua, vieraile Boot Campin tukisivustolla.