Beats Studio3 Wireless -kuulokkeet

Beatsin muokkaaminen

Beats-sovelluksen avulla on helppo nimetä Beats-kuulokkeet tai Pill+-kaiuttimet tyyliisi sopivasti. Beats-sovellus voi myös ehdottaa joitain henkeviä laitenimiä.

Laitteen nimeäminen uudestaan

Powerbeats Pro Wireless -kuulokkeet

Tunne voimasi

Aloittamassa treeniä? Beats-sovellus auttaa varmistamaan, että Beats-kuulokkeissa tai Pill+-kaiuttimissa riittää virtaa aina silloin kuin sinussakin.

Varaustason tarkistaminen

Beats Solo Pro Wireless -kuulokkeet

Kuuntelutilan valitseminen

Valitse Beats-sovelluksella uusien Solo Pro ‑kuulokkeidesi kuuntelutila: Laita päälle ulkopuolisia ääniä aktiivisesti torjuva Pure ANC (Pure Adaptive Noise Canceling) tai laita päälle läpikuuluvuustila, jolloin kuulet ympäriltä tulevat äänet ja tiedostat ympäristösi.

Taustamelun vaimennuksen ja läpikuuluvuuden hallitseminen Solo Pro ‑kuulokkeissa

Beats Pill+ ‑kaiuttimet

Kanavia peliin

Luo Beats-sovelluksella stereoryhmä kahdesta Pill+-kaiuttimesta, joista yhtä käytetään vasemmalle äänikanavalle ja toista oikealle äänikanavalle.

Stereoparin luominen