Beats Studio Pro ‑kuulokkeet

Beatsin muokkaaminen

Beats-sovelluksen avulla on helppo nimetä Beats-kuulokkeet tai Pill+-kaiuttimet tyyliisi sopivasti. Beats-sovellus voi myös ehdottaa joitain henkeviä laitenimiä.

Laitteen nimeäminen uudestaan

Langattomat Powerbeats Pro ‑kuulokkeet

Tunne voimasi

Aloittamassa treeniä? Beats-sovellus auttaa varmistamaan, että Beats-kuulokkeissa tai Pill+-kaiuttimissa riittää virtaa aina silloin kuin sinussakin.

Varaustason tarkistaminen

Beats Studio Buds+ ‑kuulokkeet

Kuuntelutilan valitseminen

Valitse Beats Studio Buds +-, Beats Studio Buds‑, Beats Fit Pro-, Solo Pro- tai Beats Studio Pro ‑kuulokkeiden kuuntelutila käyttämällä Beats-sovellusta. Estä ulkoiset äänet valitsemalla aktiivinen vastamelutila. Pysy tietoisena ympäristöstäsi valitsemalla läpikuulumistila.

Vastamelun ja läpikuulumisen hallinta

Beats Pill+ ‑kaiuttimet

Kanavia peliin

Luo Beats-sovelluksella stereoryhmä kahdesta Pill+-kaiuttimesta, joista yhtä käytetään vasemmalle äänikanavalle ja toista oikealle äänikanavalle.

Stereoparin luominen