Beats Solo 4 -kuulokkeet

Beatsin muokkaaminen

Beats-sovelluksen avulla on helppo nimetä Beats-kuulokkeet tai -kaiuttimet tyyliisi sopivasti. Beats-sovellus voi myös ehdottaa joitain henkeviä laitenimiä.

Laitteen nimeäminen uudestaan

Langattomat Beats Solo Buds -kuulokkeet

Täynnä virtaa

Aloittamassa treeniä? Beats-sovellus auttaa varmistamaan, että Beats-kuulokkeissa tai -kaiuttimissa riittää virtaa aina silloin kuin sinussakin.

Varaustason tarkistaminen

Beats Studio Buds+ ‑kuulokkeet

Kuuntelutilan valitseminen

Beats-sovelluksella voit valita Beats-kuulokkeiden kuuntelutilan. Estä ulkoiset äänet valitsemalla aktiivinen vastamelutila. Pysy tietoisena ympäristöstäsi valitsemalla läpikuulumistila.

Vastamelun ja läpikuulumisen hallinta

Beats Pill ‑kaiuttimet

Äänen vahvistaminen tai kanavan vaihtaminen

Lisää Beats-sovelluksella toinen Pill-kaiutin äänen vahvistamista varten. Tai voit saada entistä dynaamisemman kokemuksen toistamalla vasenta äänikanavaa yhdestä kaiuttimesta ja oikeaa äänikanavaa toisesta.

Vahvistusryhmän tai stereoparin luominen