Voluntary Product Accessibility Templates (VPAT) -dokumentit

Lataa Applen erilaisten laitteisto- ja ohjelmistotuotteiden Voluntary Product Accessibility Template (VPAT) -dokumentit PDF-muodossa. VPAT-dokumenteissa kerrotaan, miten tuote tai palvelu noudattaa Yhdysvaltain Section 508 -suosituksia.

Etsitkö VPAT-dokumenttia, jota ei ole lueteltu tässä?

Jos haluat pyytää VPAT-dokumenttia, jota ei ole lueteltu tässä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen accessibility@apple.com.