Pitääkö AppleCare-sopimus rekisteröidä?

Tässä artikkelissa kerrotaan, milloin AppleCare Protection Plan pitää rekisteröidä.

Jos ostit AppleCare-sopimuksen yhdessä Macin, iPadin, iPhonen, iPodin, Apple TV:n tai Apple-näytön kanssa Apple Online Storesta, Apple Store -jälleenmyyntiliikkeestä tai Applen jälleenmyyjältä (koskee vain tiettyjä jälleenmyyjiä), AppleCare-sopimuksesi on mahdollisesti rekisteröity automaattisesti. Tässä tapauksessa saat tukisopimuksen vahvistuksen joko välittömästi kuittina, josta käy ilmi turvan päättymispäivä, tai 30 päivän kuluessa Applen toimittaman tukisopimuksen vahvistustodistuksen muodossa.

Sinun täytyy rekisteröidä AppleCare-sopimus, jos ostit sopimuksen ja sen kattaman tuotteen erikseen tai jos ostit laitteiston jälleenmyyjältä, joka ei rekisteröinyt AppleCare-sopimustasi automaattisesti.

Huomautus: rekisteröinti näkyy Applen järjestelmissä 24 tunnin sisällä.

1. Kirjaudu sisään

Avaa AppleCare-sopimuksen tukisivu. Osoita Tarkastelu-painiketta ja kirjaudu Apple ID:lläsi tarkastellaksesi AppleCare-sopimuksiasi.

2. Tarkasta sopimuksesi

Jos sopimuksesi näkyy, sitä ei tarvitse rekisteröidä. Jos käytit Apple ID:tä ostoksen yhteydessä, sopimus näkyy, kun tilaus on lähetetty.

3. Rekisteröidy

Jos jotakin sopimuksistasi ei näy, osoita Register an AppleCare Agreement (Rekisteröi AppleCare-sopimus).

4. Tarkasta Apple-laitteiston huollon ja tuen kattavuus

Voit tarkastaa huollon ja tuen kattavuuden tietyn sarjanumeron osalta käyttämällä Applen kattavuuden tarkastustyökalua. Et tarvitse tähän Apple ID:tä.

5. Hallitse

Jos sopimuksen rekisteröinti ei onnistu, lue lisätietoja AppleCare-tuotteiden hallitsemisesta.