AppleCare-sopimus ei näy Oma tuki -kohdassa

Rekisteröidyt AppleCare-sopimukset on luetteloitu Apple-laitteesi kanssa kohdassa Oma tuki. Jos et näe sopimustasi, noudata seuraavia ohjeita.

Kaikki AppleCare-sopimukset eivät ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

AppleCare-sopimuksen sijainti

1. Kirjaudu Oma tuki -palveluun Apple ID:lläsi ja salasanallasi.

2. Katso Omat laitteet -kohdasta Apple-laitteesi, joille on rekisteröity AppleCare-sopimuksia.

Jos ostat Apple-laitteen ja AppleCare Protection Planin samalla kertaa, rekisteröimme sen automaattisesti puolestasi. Rekisteröimme myös AppleCare+-sopimukset automaattisesti, joten sinun ei tarvitse tehdä sitä.

Jos olet unohtanut Apple ID:si tai salasanasi, toimi näiden ohjeiden mukaisesti.

Jos et näe sopimustasi

Jos AppleCare-sopimustasi ei näy Apple-laitteen luettelossa:

• Laitteellesi ei ehkä ole rekisteröity AppleCare-sopimusta. Jos ostit AppleCare Protection Planin Apple Online Storesta, se pitää rekisteröidä Oma tuki -palvelussa.

• AppleCare-sopimuksesi saattaa olla rekisteröity toisella Apple ID:llä. Jos käytössäsi on useita Apple ID:itä, kirjaudu ulos Oma tuki -palvelusta ja sitten takaisin sisään toisella Apple ID:llä ja salasanalla. Etsi sitten AppleCare-sopimus kohdasta Omat laitteet.

Jos sopimus on rekisteröity väärällä Apple ID:llä

Jos AppleCare-sopimus on merkitty Apple ID:lle, jota et halua enää käyttää, ota yhteys Apple-tukeen. Voimme auttaa liittämällä laitteesi ja AppleCare-sopimuksesi haluamasi Apple ID:n yhteyteen.

Tarvitset seuraavat tiedot, kun otat meihin yhteyttä:

• AppleCare-sopimusnumero

• Apple-laitteesi sarjanumero

• Ensisijainen Apple ID:si ja mahdolliset Apple ID:t, joita et halua käyttää

• Apple-laitteesi ja AppleCare-sopimuksesi kuitit

Jos huomaat, että AppleCare Protection Plan sisältää virheellisiä tietoja, voit päivittää sen verkossa.

Jos et vieläkään löydä sopimustasi

Jos et löydä laitettasi, kun kirjaudut sisään Oma tuki -palveluun, sinulla saattaa tietämättäsi olla useita Apple ID:itä. Siirry Apple ID -tilisivullesi ja valitse Unohditko Apple ID:n tai salasanan. Kun sinua pyydetään antamaan Apple ID:si, valitse Unohtuiko Apple ID.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteys Apple-tukeen.