iPhonen, iPadin tai iPod touchin varmuuskopiointi Windows-tietokoneella

Jos otat varmuuskopion iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteestasi ja laitteesi vaihdetaan tai se katoaa tai vahingoittuu, voit siirtää tietosi uuteen laitteeseen varmuuskopion avulla.

1. Avaa Finder Macista tai avaa Apple-laitteet-appi Windows-tietokoneesta. Jos Windows-tietokoneessa ei ole Apple-laitteet-appia tai jos Macissa on macOS Mojave tai sitä vanhempi, avaa iTunes.

2. Liitä laite tietokoneeseen käyttämällä laitteen mukana toimitettua kaapelia. Etsi kaapelit laitteeseesi.

3. Jos sinulta pyydetään laitteen pääsykoodia tai sinua kehotetaan luottamaan tietokoneeseen, toimi näyttöön tulevien ohjeiden mukaan. Pyydä apua, jos unohdit pääsykoodisi.

4. Valitse laitteesi iTunesissa. Lue, mitä tehdä, jos laite ei näy tietokoneessa.

iTunes-valikkorivi, jolla laitepainike on suurennettuna
  5. Klikkaa Apple Devices -apissa Yleiset tai iTunesissa Yhteenveto.

6. Jos haluat tallentaa laitteesi tai Apple Watchin terveys- ja aktiivisuustiedot, salaa varmuuskopio. Valitse Salaa paikallinen varmuuskopio -valintaneliö ja luo salasana, jonka muistat. Kirjoita salasanasi muistiin ja säilytä sitä varmassa paikassa, koska salattuja varmuuskopioita ei voi palauttaa ilman sitä.

7. Klikkaa Varmuuskopioi nyt.

iTunes-ikkuna, jonka Yhteenveto-välilehden Varmuuskopioi nyt -painike on valittuna

Kun prosessi on valmis, näet ilmoituksen varmuuskopioinnin tuloksesta. Näet viimeisimmän varmuuskopion päivämäärän ja ajan.

Kun prosessi on valmis, viimeisimmän varmuuskopion päivämäärä ja aika ilmestyy Finder-ikkunaan.

iTunes-ikkuna, jonka Yhteenveto-välilehden Varmuuskopioi nyt -painikkeen alla on suurennettuna viimeisimmän varmuuskopion päivämäärä ja aika