Musiikin ostaminen iPhonen tai iPadin iTunes Storesta

Voit ostaa musiikkia iPhonen ja iPadin iTunes Store ‑apista, jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen tai albumin.

Musiikin ostaminen iPhonen tai iPadin iTunes Store ‑apista

1. Avaa iTunes Store -appi.

2. Napauta näytön alalaidassa Musiikki.

3. Etsi kappale tai albumi, jonka haluat ostaa.

4. Napauta kappaleen tai albumin vieressä olevaa hintaa.

iPhonessa näkyy hinta iTunes Store ‑apissa olevan albumin vieressä
  5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit suorittaa ostoksen loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen Apple Music -apin kirjastosta.

Lue lisätietoja iTunes Storesta ostamasi musiikin lataamisesta uudelleen

Musiikin ostaminen Macin tai Windows-tietokoneen iTunes Storesta

iTunes Storen saatavuus voi vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.