Musiikin ostaminen iTunes Storesta

Jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen tai albumin, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta. Voit myös ladata ostamasi musiikin, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa.

Musiikin ostaminen iPhonen, iPadin tai iPod touchin iTunes Store -apista

1. Avaa iTunes Store -appi.
  2. Napauta näytön alalaidassa Musiikki.
  3. Etsi kappale tai albumi, jonka haluat ostaa.
  4. Osta kappale tai albumi napauttamalla sen vieressä olevaa hintaa.
    iPhone, jossa näkyy iTunes Storesta ostettavissa oleva kappale
  5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi ostoksen suorittamiseksi loppuun. Tarvitsetko apua?

Jos haluat etsiä ostamasi musiikin, avaa Apple Music -appi ja napauta Kirjasto-välilehteä.

Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, napauta Lataa-painiketta Lataa-painike kappaleen tai albumin vierestä.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta Macin Apple Music -apilla

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.
  3. Siirry Yleiset-välilehdelle, valitse iTunes Store ja klikkaa sitten OK.
    Apple Music -apin asetukset, joissa näkyy valittuna iTunes Store
  4. Klikkaa hakukenttää ja anna sitten ostettavan kappaleen tai albumin nimi.
  5. Klikkaa oikeasta yläkulmasta iTunes Store -painiketta.
    Apple Music -appi, jossa näkyy haku iTunes Storesta
  6. Osta kappale tai albumi klikkaamalla sen vieressä olevaa hintaa.
  7. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi ostoksen suorittamiseksi loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen musiikkikirjastostasi.

Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, klikkaa Lataa-painiketta Lataa-painike kappaleen tai albumin vierestä.

Musiikin ostaminen iTunesista Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Store.
  3. Etsi kappale tai albumi, jonka haluat ostaa.
  4. Osta kappale tai albumi klikkaamalla sen vieressä olevaa hintaa.
  5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi ostoksen suorittamiseksi loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen musiikkikirjastostasi.

Jos haluat ladata musiikkia, jotta voit kuunnella sitä offline-tilassa, klikkaa Lataa-painiketta Lataa-painikkeen kuvake kappaleen tai albumin vierestä.