Musiikin ostaminen iTunes Storesta Macilla

Jos et ole Apple Music -tilaaja tai haluat ostaa kappaleen tai albumin, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta Apple Music -apissa.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta Macin Apple Music -apilla

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Syötä hakukenttään ostettavan kappaleen tai albumin nimi.

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa iTunes Store -painiketta. Etkö näe iTunes Storea?

Apple Music -appi, jossa näkyy haku iTunes Storesta
  4. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä olevaa hintaa.

5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit suorittaa ostoksen loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen Apple Music -apin kirjastosta.

Lue lisätietoja iTunes Storesta ostamasi musiikin lataamisesta uudelleen

Musiikin löytäminen iTunes Storesta Macin Apple Music -apilla

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Valitse valikkoriviltä Musiikki > Asetukset.

3. Klikkaa Yleiset-välilehteä.

4. Valitse iTunes Store ja sitten OK.

Apple Music -apin asetusikkuna, jossa iTunes Store näkyy valittuna

Löydät iTunes Storen Apple Music -apin sivupalkista ja lisäksi iTunes Store näkyy vaihtoehtona, kun käytät hakua.

Musiikin ostaminen iPhonella, iPadilla tai PC-tietokoneella iTunes Storesta

iTunes Storen saatavuus voi vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Katso saatavuus maassasi tai alueellasi.