Musiikin ostaminen iTunes Storesta Windows-tietokoneella

Jos et ole Apple Music ‑tilaaja tai jos haluat ostaa kappaleen tai albumin, voit ostaa musiikkia iTunes Storesta Apple Music ‑apissa tai iTunesista Windows-tietokoneessa.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta Apple Music ‑apin Windows-versiossa

iTunes Store saattaa olla kätkettynä Apple Music ‑apin Windows-versiossa. Etsi iTunes Store noudattamalla alla olevia ohjeita, jotta voit ostaa musiikkia.

iTunes Storen löytäminen Apple Music ‑apin Windows-versiosta

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Klikkaa Apple Music ‑apin yläosasta Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot) Sidebar Actions (Sivupalkin toiminnot).

3. Valitse Asetukset.

4. Klikkaa Yleiset.

5. Klikkaa Näytä ja valitse sitten iTunes Store.

iTunes Store näkyy valittuna Asetukset > Yleiset ‑kohdassa Apple Music ‑apin Windows-versiossa
  6. Sulje Asetukset klikkaamalla Takaisin.

Musiikin ostaminen iTunes Storesta Apple Music ‑apin Windows-versiossa

1. Avaa Apple Music -appi.

2. Klikkaa hakukenttää ja anna sitten ostettavan kappaleen tai albumin nimi.

3. Klikkaa oikeassa yläkulmassa iTunes Store -painiketta. Etkö näe iTunes Storea?

iTunes Store näkyy ikkunan oikeassa yläkulmassa Apple Music ‑apin Windows-versiossa
  4. Osta kappale tai albumi klikkaamalla sen vieressä olevaa hintaa.

5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi ostoksen suorittamiseksi loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen musiikkikirjastostasi.

Lue lisätietoja iTunes Storesta ostamasi musiikin lataamisesta uudelleen

Musiikin ostaminen iTunesin Windows-versiossa

1. Avaa iTunesin Windows-versio.

2. Valitse ponnahdusvalikosta Musiikki ja klikkaa sitten navigointipalkissa Store.

3. Kirjoita hakukenttään sen kappaleen tai albumin nimi, jonka haluat ostaa.

4. Klikkaa kappaleen tai albumin vieressä näkyvää hintaa.

5. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi, jotta voit suorittaa ostoksen loppuun. Tarvitsetko apua?

Kun olet ostanut musiikkia, löydät sen iTunes-musiikkikirjastostasi.

Lue lisätietoja iTunes Storesta ostamasi musiikin lataamisesta uudelleen

Musiikin ostaminen iPhonen, iPadin tai Macin iTunes Storessa

iTunes Storen saatavuus voi vaihdella maa- ja aluekohtaisesti. Lue, mitä maassasi tai alueellasi on saatavilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.