Apple Pencilin lataaminen ja akun tarkistaminen

Lue, miten lataat Apple Pencilin ja tarkistat akun varaustason.

Apple Pencil ‑mallit ladataan eri tavoin. Jos et ole varma, tarkista Apple Pencil -mallisi.

Jos sinulla on Apple Pencil (USB-C)

Liu’uta Apple Pencilin (USB‑C) pää auki ja liitä USB‑C-latauskaapeli. Liitä kaapelin toinen pää iPadiin tai virtalähteeseen.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Jos haluat tarkistaa Apple Pencilin akun varaustason, kun käytät Penciliä, lisää akun varaustason widgetti Pyyhkäise vasemmalta oikealle Koti-valikossa tai lukitussa näytössä.

Kuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä

Apple Pencil (USB-C) ei lataudu ollessaan kiinnitettynä iPadiin magneettisesti. Kun Apple Pencil (USB‑C) on kiinnitettynä iPadiin, Bluetooth ei ole käytössä eikä kynä näy Tänään-näkymässä.

Jos sinulla on 2. sukupolven Apple Pencil

Liitä Apple Pencil iPadin pitkällä sivulla olevaan magneettiseen liittimeen.

iPadin magneettinen liitin

Kun liität 2. sukupolven Apple Pencilin iPadiin, akun varaustaso näkyy näytön yläosassa hetken ajan. Jos se ei näy, varmista, että Bluetooth on käytössä.

iPadissa näkyy Pencilin akun varaustaso

Jos haluat tarkistaa Apple Pencilin akun varaustason, kun käytät Penciliä, lisää akun varaustason widgetti Pyyhkäise vasemmalta oikealle Koti-valikossa tai lukitussa näytössä.

iPadissa näkyy Pencilin akun varaustaso Tänään-näkymässä

Jos lataat 2. sukupolven Apple Penciliä iPad Pron avulla ja kauko-ohjattava autonavaimesi on lähistöllä, signaalihäiriö saattaa estää sinua avaamasta autosi ovia kauko-ohjattavalla avaimella. Jos näin käy, voit vain siirtää iPad Pron kauemmas autonavaimesta tai irrottaa Apple Pencilin iPad Prosta ja säilyttää sitä erillään. Kun Apple Pencil ei enää lataudu, signaalihäiriötä ei ilmene.

Jos sinulla on 1. sukupolven Apple Pencil ja 6.–9. sukupolven iPad

Poista suojus ja liitä Apple Pencil iPadin Lightning-liittimeen. Voit ladata sen myös USB-virtalähteen ja Apple Pencilin mukana toimitetun Apple Pencilin lataussovittimen avulla.

Apple Pencilin (1. sukupolvi) lataussovitin iPadia (6.–9. sukupolvi) varten

Apple Pencil pikalatautuu, kun se liitetään jompaankumpaan virtalähteeseen.

Jos sinulla on 1. sukupolven Apple Pencil ja 10. sukupolven iPad

Poista suojus ja liitä Apple Pencil USB-C–Apple Pencil ‑sovittimeen. Liitä sovittimen toinen pää iPadiin laitteen mukana tulleen USB-C-kaapelin avulla.

Voit käyttää Apple Penciliä uudelleen, kun se on latautunut ja olet irrottanut sen sovittimesta.

Apple Pencilin (1. sukupolvi) lataussovitin iPadia (10. sukupolvi) varten

Jos haluat tarkistaa Apple Pencilin akun varaustason, kun käytät Penciliä, lisää akun varaustason widgetti Pyyhkäise vasemmalta oikealle Koti-valikossa tai lukitussa näytössä.