Apple Pencilin lataaminen ja akun tarkistaminen

Lue ohjeet Apple Pencilin lataamiseen ja akun lataustason tarkistamiseen.

Lataaminen

2. sukupolven Apple Penciliä ladataan eri tavalla kuin 1. sukupolven Apple Penciliä. Jos et ole varma, tarkista Apple Pencil -mallisi.

Jos sinulla on 2. sukupolven Apple Pencil

Liitä Apple Pencil iPadin yläreunan (se reuna, jolla äänenvoimakkuuspainikkeet ovat) keskikohdan magneettiseen kiinnittimeen. Jos et näe lataustilaa näytön yläreunan lähellä, varmista, että Bluetooth on käytössä.

Jos sinulla on 1. sukupolven Apple Pencil

Kytke Apple Pencil iPadin Lightning-liitäntään. Voit ladata sen myös USB-virtalähteen ja Apple Pencilin mukana toimitetun Apple Pencilin lataussovittimen avulla.

Apple Pencil pikalatautuu, kun se liitetään jompaankumpaan virtalähteeseen.

Latauksen tilan tarkistaminen

Kun liität 2. sukupolven Apple Pencilin iPadiisi, näet näytöllä lataustilan hetken ajan.

Jos haluat nähdä Apple Pencilin akun varaustason käyttäessäsi sitä, tarkista iPadisi Tänään-näkymä. Pyyhkäise vasemmalta oikealla aloitus- tai lukitusnäytössä.

Jos lataat 2. sukupolven Apple Penciliä iPad Pron avulla ja kauko-ohjattava autonavaimesi on lähistöllä, signaalihäiriö saattaa estää sinua avaamasta autosi ovia kauko-ohjattavalla avaimella. Jos näin käy, voit vain siirtää iPad Pron kauemmas autonavaimesta tai irrottaa Apple Pencilin iPad Prosta ja säilyttää sitä erillään. Kun Apple Pencil ei enää lataudu, signaalihäiriötä ei ilmene.