Tilaa Apple TV+

Apple TV+ sisältää alkuperäistuotantoa TV- ja elokuvamaailman luovimmilta osaajilta. Uutta alkuperäissisältöä lisätään joka kuukausi. Lisäksi Apple TV -apin ansiosta Apple TV+ -sisältö on katseltavissa kaikilla laitteillasi.

Tilaa Apple TV+, niin voit suoratoistaa Applen uusia alkuperäistuotantoja ilman mainoksia ja juuri silloin, kun haluat. Jos käytössäsi on Perhejako, tilaukseesi sisältyy myös käyttöoikeus jopa kuudelle perheenjäsenelle. Lue lisää Apple TV+ -palvelun hinnoittelusta.

Apple TV -apin ja Apple TV+ -palvelun saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Tutustu oman maasi tai alueesi tarjontaan.

Aloita tilauksen tekeminen avaamalla Apple TV -appi.

Siirry kohtaan Katso nyt ja valitse sitten haluamasi TV-ohjelma tai elokuva Apple TV+ -palvelusta. Tai vieritä Apple TV:n kanavaosioon ja valitse Apple TV+. Voit myös etsiä Apple TV+ -palvelun Apple TV -apista.

Aloita kokeilu

Napauta tai klikkaa kokeilutarjousta (yksi kokeilujakso henkilöä tai perhettä kohden).

Jos käytössäsi on Perhejako ja tilaat Apple TV+ -palvelun, jokainen perheryhmäsi jäsen saa automaattisesti käyttöoikeuden Apple TV+ -palveluun.

Nyt saat Apple TV+ -palvelun maksutta käyttöösi vuoden ajaksi, kun ostat uuden iPhonen, iPadin, iPod touchin, Apple TV:n tai Macin. Lue lisää tästä tarjouksesta ja siitä, miten voit hyödyntää sitä.

Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi

Kirjaudu sisään Apple ID:llä ja salasanalla, joita käytät ostosten tekemiseen. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, valitse Luo uusi Apple ID. Luo sitten Apple ID ohjeiden mukaisesti.

Etkö ole varma, onko sinulla jo Apple ID? Selvitä asia näiden ohjeiden avulla.

Jos sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi, Apple ID:lläsi on käytössä kaksiosainen todennus. Lue tietoja kaksiosaisesta todennuksesta ja toimenpiteistä, jos kirjautuminen ei edelleenkään onnistu.

Vahvista laskutustietosi

Vahvista pyydettäessä laskutustietosi ja lisää kelvollinen maksutapa.* Valitse sitten Vahvista.

Hyväksy käyttöehdot pyydettäessä.

* Voit käyttää Apple ID -saldoa Apple TV+ -tilauksen maksamiseen, mutta sinulla on oltava riittävästi saldoa ensimmäisen uusimisen maksamiseen. Lue, miten voit lisätä varoja Apple ID:llesi. Voit myös lisätä Apple ID:si saldoa lunastamalla App Store- ja iTunes-lahjakortteja.

Katselun aloittaminen

Avaa Apple TV -appi, siirry kohtaan Katso nyt ja valitse sitten jokin Applen alkuperäistuotanto. Tai vieritä alas Apple TV -kanaviin ja valitse Apple TV+. Voit myös mennä osoitteeseen tv.apple.com/fi.*

Jos käytössäsi on iPhone, iPad, iPod touch tai Mac, voit ladata TV-ohjelmia ja elokuvia, jotta voit katsoa niitä offline-tilassa.

* Kun kirjaudut tv.apple.com/fi-sivustolle ensimmäisen kerran, sinua saatetaan pyytää lisäämään tai vahvistamaan luottokorttitietosi sen varmistamiseksi, että tilinhaltija on valtuuttanut sisällön katselemisen verkossa.