Jos et voi lunastaa Apple-tilauksesi tarjousta

Jos sinulla on ongelmia yrittäessäsi lunastaa tarjouksen tai ilmaisen kokeilun Apple TV+:lle, Apple Fitness+:lle, Apple Musicille, Apple Arcadelle tai Apple News+:lle, kokeile näitä ohjeita.

Varmista, että olet oikeutettu tarjoukseen

Jos haluat nähdä, onko kokeilujakso edelleen voimassa, käy osoitteessa apple.com/fi/promo. Useimmat tarjoukset ovat saatavilla vain rajoitetun ajan ja uusille tilaajille. Jos olet ollut tilaajana aiemmin tai olet voinut käyttää Apple-palvelua Perhejaon kautta, et voi ehkä lunastaa tarjousta. Tarkista käyttöehdoista, että ostamasi laite tai tilaus täyttää tarjouksen ehdot.

Jos tarjoustasi ei ole luettelossa, se voi olla peräisin toiselta yritykseltä. Ota yhteyttä kyseiseen yritykseen ja pyydä apua tarjouksen lunastamiseen.

Jos tarvitset apua appikehittäjän tilaustarjouksen kanssa, lue, mitä voit tehdä.

Tarkista, oletko jo lunastanut tai onko perheenjäsenesi jo lunastanut tarjouksen

Jos olet jo lunastanut tai perheenjäsenesi on jo lunastanut tarjouksen, et voi lunastaa sitä uudelleen.

Päivitä laitteen ohjelmisto

Päivitä iOS:n tai iPadOS:n, macOS:n, watchOS:n tai tvOS:n uusimpaan versioon. Yritä sitten lunastaa kampanjatarjous uudelleen.

Kirjaudu sisään tarjoukseen oikeutetussa laitteessa

Tarjousten lunastamiseksi sinun on kirjauduttava sisään Apple ID:lläsi tarjoukseen oikeutettuun laitteeseen. Yritä sitten lunastaa kampanjatarjous uudelleen.

Jos tarjoukseen oikeutettu laite on Mac ja olet vasta ottanut sen käyttöön, sinun on ehkä odotettava vähintään 4 tuntia, ennen kuin tarjous tulee näkyviin.

Yhteydenotto Apple-tukeen

Jos olet jo kokeillut näitä toimia, mutta et vieläkään pysty lunastamaan tarjousta, ota yhteyttä Apple-tukeen.