Useiden käyttäjien ottaminen käyttöön ja käyttäminen Apple TV:ssä

Vaihda käyttäjätilien välillä yhdellä painikkeen napautuksella.

Apple TV:n käytön räätälöiminen

Useiden käyttäjien avulla voit saada räätälöityjä suosituksia ja Apple Musicin ja Apple TV -apin Seuraavaksi-listoja, nähdä App Storesta ostamasi apit ja pelata pelejä Apple Arcade -tilauksella. Sen jälkeen seuraava käyttäjä voi nopeasti vaihtaa omaan tiliinsä Ohjauskeskuksessa ja tarkastella omaa sisältöään.

Voit myös valita, mitkä iCloud- ja Game Center -tilit ovat kirjautuneena Apple TV:hen.

Ennen kuin aloitat

Jos lisäät jonkun henkilön Apple TV:hesi, tarkista seuraavat:

Apple TV ei ole käytettävissä kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Käyttöönottotavan valitseminen

• Käytä Koti-appia, jos haluat uuden käyttäjän voivan hallita HomeKit-lisälaitteitasi tai kotisi Apple TV:itä tai HomePod-kaiuttimia.
  • Käytä Apple TV:tä, jos haluat uuden käyttäjän voivan hallita vain Apple TV:tä, johon hänet on lisätty.

Käyttöönotto Koti-apin avulla

Kutsu käyttäjä noudattamalla seuraavia vaiheita ja hyväksy sitten kutsu.

Henkilön kutsuminen

1. Avaa iOS-laitteessasi Koti-appi ja napauta sitten Koti .
  2. Jos sinulla on useita koteja, napauta Kodin asetukset ja valitse sitten koti.
    • Jos käyttäjä ei ole Koti-apissasi, napauta Kutsu. Syötä käyttäjän Apple ID, jota hän käyttää iCloudissa, ja napauta sitten Lähetä kutsu.
    • Jos lisäämäsi käyttäjä jakaa jo Koti-appisi, hän voi lisätä itsensä Apple TV:hesi. Napauta hänen iOS-laitteessaan Näytä minut Apple TV:ssä.

Kutsun hyväksyminen

1. Avaa iOS-laitteessasi Koti-appi ja napauta sitten Koti .
  2. Napauta Kodin asetukset.
  3. Valitse Hyväksy ja valitse sitten Hyväksy uudelleen.
  4. Napauta Valmis.

Käyttöönotto Apple TV:n avulla

Lisää käyttäjä noudattamalla näitä vaiheita.

1. Valitse Apple TV:ssä Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Lisää uusi käyttäjä.
  2. Valitse Jatka ja sitten Syötä uusi.
  3. Anna uuden käyttäjän lisätä iTunesin Apple ID:nsä ja salasanansa. Klikkaa sitten Kirjaudu sisään.

Käyttäjien välillä vaihtaminen

Voit käyttää henkilökohtaista sisältöäsi Apple TV -apissa, Apple Musicissa ja App Storessa vaihtamalla käyttäjätiliä.

• Avaa Ohjauskeskus pitämällä Siri Remoten Apple TV App/Home -painiketta  painettuna. Valitse käyttäjätili, johon haluat vaihtaa.

Käyttäjän poistaminen

Voit poistaa käyttäjän tai poistua Apple TV:stä milloin tahansa.

• Käyttäjän poistaminen: valitse Apple TV:ssä Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Nykyinen käyttäjä. Valitse sitten käyttäjätili, jonka haluat poistaa. Valitse [Käyttäjän] tili > Poista käyttäjä Apple TV:stä.
  • Apple TV:stä poistuminen: poista Koti-apissa Näytä minut Apple TV:ssä -asetus käytöstä.