Mac Pron (2019) muistimääritykset

Lue tietoja Mac Prossa (2019) käytössä olevista muistityypeistä (RAM).

Mac Prossa on kuusikanavainen muistiohjain, joka tukee 12 muistipaikkaa. Näihin paikkoihin voi asentaa jopa 1,5 teratavua muistia 2 933 MHz:n DDR4 ECC -yhteensopiviin DIMM-muistimoduuleihin. Apple suosittelee käyttämään Applen hyväksymiä muistimoduuleja yhteensopivuuden varmistamiseksi. Applen hyväksymiä muistimoduuleja voi ostaa verkossa Apple Storesta tai käymällä Apple Store -jälleenmyyntiliikkeessä tai Applen valtuutetulla jälleenmyyjällä.

Muistivaatimukset

Mac Prohon lisättävän muistin on oltava seuraavien vaatimusten mukainen:

• 2 933 MHz:n (DDR4) täysimittaiset DIMM-muistimoduulit. Älä yhdistele keskenään muistimoduuleja, joiden nopeus on eri.
  • Virheenkorjauskoodi (ECC)
  • 8 Gt:n, 16 Gt:n, 32 Gt:n, 64 Gt:n ja 128 Gt:n DIMM-muistimoduulit
  • Registered (R-DIMM) tai Load-Reduced DIMM (LR-DIMM). Älä yhdistele R-DIMM- ja LR-DIMM-muistimoduuleja keskenään.
  • 288-nastainen
  • Käytä samankokoisia muistimoduuleita kaikissa muistipaikoissa, jotta suorituskyky on paras mahdollinen.
  • Jäähdytyselementillä varustettuja DIMM-muistimoduuleja ei tueta, ja ne saattavat vahingoittaa DIMM-mekanismia.

Mac Pro tukee sekä R-DIMM- että LR-DIMM-muistimoduuleja, mutta et voi yhdistellä näitä kahta muistityyppiä keskenään. R-DIMM- ja LR-DIMM-muistimoduulien yhdisteleminen aiheuttaa sen, että tilan merkkivalo ilmoittaa vilkkumalla muistivirheestä, kun käynnistät tietokoneen.

Mallin tekniset tiedot

Mac Pro -malli RAM-muistin enimmäismäärä Nopeus Tyyppi
8-ytiminen 768 Gt 2 666 MHz:n DDR4 EEC LR-DIMM tai R-DIMM
12-ytiminen 768 Gt 2 933 MHz:n DDR4 EEC LR-DIMM tai R-DIMM
16-ytiminen 768 Gt 2 933 MHz:n DDR4 EEC LR-DIMM tai R-DIMM
24-ytiminen 1,5 Tt 2 933 MHz:n DDR4 EEC LR-DIMM tai R-DIMM
28-ytiminen 1,5 Tt 2 933 MHz:n DDR4 EEC LR-DIMM tai R-DIMM

Applen määritysten mukaan Mac Pro -malleissa on seuraavat DIMM-tyypit:

• R-DIMM-muistimoduulit, jos kokoonpanossa on enintään 192 Gt (6 x 32 Gt).
  • LR-DIMM-muistimoduulit, jos kokoonpanossa on vähintään 384 Gt (6 x 64 Gt).

Kaikkien Mac Pron mukana toimitettavien muistien nopeus on 2 933 MHz. Poikkeuksen muodostavat Mac Pro -mallit, joissa on 8-ytimiset suorittimet. Niiden muistin nopeus on 2 666 MHz.