Mac Pron (2019) tilaa ilmaisevien merkkivalojen toiminta

Lue tietoja Mac Pron erilaisista tilaa ilmaisevista merkkivalokuvioista.

No alt supplied for Image

Mac Prossa (2019) ja Mac Pron telineversiossa (2019) on tilaa ilmaiseva merkkivalo, joka näkyy tietokoneen ylä- tai etuosassa virtapainikkeen vieressä. Myös Mac Pron takaosassa virtaliitännän lähellä on toinen tilaa ilmaiseva merkkivalo.

No alt supplied for Image

Sammutettu

No alt supplied for Image

Kun Mac Pro on sammutettuna, tilaa ilmaiseva merkkivalo ei pala.

Virta kytkettynä tai lepotilassa

No alt supplied for Image

Kun Mac Pro kytketään päälle tai asetetaan lepotilaan, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa tasaisesti valkoisena ja pysyy päällä, kunnes tietokone sammutetaan.

Muistivirhe

No alt supplied for Image

Jos tietokoneessa on muistintunnistus- tai datavirhe, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa keltaisena 0,2 sekunnin ajan sekunnin välein. Tarkista muisti ja asenna tai vaihda se tarvittaessa.

Kotelon lukitus avoinna tai yläsuojus poistettu tietokoneen virran ollessa kytkettynä

No alt supplied for Image

Jos tietokone on päällä ja avaat kotelon lukituksen tai poistat yläsuojuksen tai luukun kannen telineeseen kiinnitettävissä malleissa, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa toistuvasti keltaisena 0,3 sekunnin ajan, kunnes kotelo lukitaan tai yläsuojus tai luukku suljetaan.

Virtapainiketta painetaan, kun kotelon lukitus on avoinna tai yläsuojus poistettuna

No alt supplied for Image

Jos kotelon lukitus on avattu tai yläsuojus on poistettu telineeseen kiinnitettävissä malleissa ja virtapainiketta painetaan, tilaa ilmaiseva merkkivalo palaa keltaisena 0,5 sekunnin ajan. Varmista, että kotelo on täysin paikoillaan ja lukittuna tai että yläsuojus on asennettuna ja salvat on lukittu. Käynnistä sitten Mac Pro uudelleen.

PCIe-kortin virhe

No alt supplied for Image

Jos Mac Prossa ilmenee PCIe-kortin virhe, tilaa ilmaiseva merkkivalo vilkkuu keltaisena kaksi kertaa toistuen niin kauan, kunnes tietokone sammutetaan. Jos olet äskettäin asentanut PCIe-kortin, lue, miten voit korjata PCIe-kortin virheet Mac Prossa.

Laiteohjelmiston palautustila

No alt supplied for Image

Jos Mac Pro on laiteohjelmiston palautustilassa, tilaa ilmaiseva merkkivalo vilkkuu nopeasti keltaisena kolme kertaa, sitten hitaammin keltaisena kolme kertaa ja sitten vielä nopeasti keltaisena kolme kertaa. Tämä toistuu niin kauan, kunnes tietokone sammutetaan. Sinun on mahdollisesti elvytettävä Mac Pron laiteohjelmisto. Jos tarvitset lisää apua, ota yhteyttä Applen valtuuttamaan huoltoliikkeeseen.