Jos viestien vastaanottaminen tai lähettäminen ei onnistu Macilla

Lue, miten sinun on toimittava, jos et pysty lähettämään tai vastaanottamaan viestejä tai saat varoitusviestin, kun lähetät viestin Macin Viestit-ohjelmalla.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

Yritä jokaisen toimenpiteen jälkeen lähettää viesti uudelleen.

Jos näet viestin, että käyttäjää ei ole rekisteröity iMessageen

Jos yrität lähettää viestiä, mutta saat varoitusviestin, että henkilöä ei ole rekisteröity iMessageen, viestiä yritetään lähettää teksti- tai multimediaviestinä. Varmista, että Tekstiviestien välitys on otettu käyttöön ja että iPhonesi on päällä.

Jos vastaanottajat näkevät sähköpostiosoitteesi puhelinnumerosi sijaan

Jos pystyt lähettämään viestejä, mutta vastaanottajat näkevät sähköpostiosoitteesi puhelinnumerosi sijaan, varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikissa laitteissasi. Lue, miten voit lisätä puhelinnumerosi Macin Viestit-ohjelmaan.