Jos viestien vastaanottaminen tai lähettäminen ei onnistu Macilla

Lue, miten sinun on toimittava, jos et pysty lähettämään tai vastaanottamaan viestejä tai saat varoitusviestin, kun lähetät viestin Macin Viestit-apilla.

Kokeile ensin näitä toimenpiteitä

Yritä jokaisen toimenpiteen jälkeen lähettää viesti uudelleen.

Jos näet viestin, että käyttäjää ei ole rekisteröity iMessageen

Jos yrität lähettää viestiä, mutta saat varoitusviestin, että henkilöä ei ole rekisteröity iMessageen, viestiä yritetään lähettää teksti- tai multimediaviestinä. Varmista, että Tekstiviestien välitys on otettu käyttöön ja että iPhonesi on päällä.

Jos yhteystietosi näkevät puhelinnumerosi sijasta sähköpostiosoitteesi

Jos pystyt lähettämään viestejä, mutta yhteystietosi näkevät puhelinnumerosi sijasta sähköpostiosoitteesi, varmista, että olet kirjautunut iMessageen samalla Apple ID:llä kaikilla laitteillasi. Lue, miten voit lisätä puhelinnumerosi Macin Viestit-appiin.