Tietoja suojauspäivitys 2019-002 High Sierran ja suojauspäivitys 2019-002 Sierran turvallisuussisällöstä

Varmista, että käytössäsi on macOS High Sierran tai macOS Sierran suojauspäivitys 2019-002:n uusin ohjelmistokoonnos.

macOS-version uusimman koonnoksen asentaminen

macOS High Sierran ja macOS Sierran suojauspäivitys 2019-002 on päivitetty.

Jos Macissasi on macOS High Sierra tai macOS Sierra, ota Macissasi käyttöön macOS-versiosi uusin koonnosnumero:

• macOS-versio 10.13 High Sierran uusin koonnosnumero on 17G6030.
  • macOS-versio 10.12 Sierran uusin koonnosnumero on 16G1918.

Näihin koonnoksiin on palautettu useita turvallisuuspäivityksiä, jotka puuttuivat aiemmasta koonnoksesta.

Lue, miten voit löytää macOS-versionumeron ja koonnoksen numeron Macissa.

Lue, miten Macin ohjelmisto päivitetään.