App Store- ja iTunes Store -ostojen tarkasteleminen suoraan rahalaitoksesi tiedoista

Voit ehkä katsoa lisätietoja viimeaikaisista ostoistasi, kun tarkastelet maksutapahtumiasi rahalaitoksesi verkkosivustossa tai mobiiliapissa.

Kun kirjaudut rahalaitoksesi verkkosivustolle tai mobiiliappiin ja tarkastelet viimeaikaisia App Store-, iTunes Store-, Apple Books-, Apple Music- tai iCloud-palvelut-ostoja, saatat nähdä valinnan, kuten Näytä kuitti, josta voit katsoa maksutapahtuman lisätiedot.

Jos valitset tämän valinnan, Apple näyttää tietoja ostetuista kohteista. Apple myös ilmoittaa sinulle sähköpostitse, jos tietoja näytetään rahalaitoksesi verkkosivustossa tai mobiiliapissa.

Tämän palvelun tarkoitus on mahdollistaa se, että näet enemmän tietoja ostoistasi tavalliseen tiliotteeseen verrattuna. Kaikki rahalaitokset eivät tue tätä ominaisuutta.

Kuka voi tarkastella ostojesi tietoja?

Jos olet maksutilin haltija, Apple näyttää maksutietojesi erittelyt vain sinulle ja vain ollessasi kirjautuneena maksutilillesi. Rahalaitoksesi ei näe Apple ID:si tai ostojesi eriteltyjä tietoja tämän palvelun kautta.

Jos teet ostoja jonkun toisen henkilön maksutavalla tai luottokortilla, maksutilin haltija näkee ostosi. Jos esimerkiksi olet Perhejako-ryhmän jäsen ja ostosi laskutetaan perheen järjestäjän maksutililtä, perheen järjestäjä on ehkä tarkastellut ostojesi tietoja.

Ostotiedot eivät ehkä ole saatavilla heti maksutapahtuman tullessa näkyviin tiliotteeseen. Voit tarkastella ostohistoriaasi App Storessa tai iTunes Storessa milloin tahansa.

Näin saat apua

Jos saat sähköposti-ilmoituksen, jossa kerrotaan, että ostotietojasi on tarkasteltu, mutta sinä tai joku muu ostotietojesi tarkasteluun oikeutettu henkilö ette kirjautuneet rahalaitoksen verkkosivustoon tai mobiiliappiin, ota välittömästi yhteyttä rahalaitokseen.

Lue, mitä tehdä, jos näet tuntemattoman oston.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.