Jos tiliotteessasi näkyy apple.com/bill

Tiliotteessa näkyy apple.com/bill, kun ostat apin, musiikkia, elokuvan tai muuta sisältöä Applelta. Se näkyy myös silloin, kun tilaus uusitaan tai perheenjäsen ostaa appeja tai sisältöä Applelta.

Veloitusten tarkistaminen

1. Voit tarkastella ostohistoriaasi siirtymällä osoitteeseen reportaproblem.apple.com.
  2. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.
  3. Luettelo ostoista tulee näkyviin. Jos haluat tarkastella perheenjäsenten ostoja, valitse Apple ID -painike ja sitten perheenjäsen.
  4. Voit tarkastella koko kuittia veroineen napauttamalla tai klikkaamalla päivämäärää. Useat ostot, myös tilaukset, voidaan koota yhdeksi veloitukseksi.

Jos veloitus liittyy tilaukseen, jota et enää halua, voit perua tilauksen.

Jos et vieläkään tunnista veloitusta

Etkö löydä vastaavaa veloitusta osoitteesta reportaproblem.apple.com? Selvitä, käytitkö ostamiseen toista tiliä.

1. Tee sähköpostistasi haku sanoilla ”Applen kuitti”.
  2. Etsi kuitti, joka vastaa tiliotteessasi näkyvää summaa.
  3. Katso kuitista, mitä ostettiin ja mitä Apple ID:tä käytettiin.
    Sähköpostiviesti, jonka sisältämä Applen kuitti sisältää ostoksen tehneen henkilön Apple ID:n.

Ota yhteyttä Apple-tukeen

Jos olet tarkistanut reportaproblem.apple.com-sivuston ja sähköpostitse saamasi kuitit, mutta et vieläkään tiedä, miksi sinua on veloitettu, ota yhteyttä Apple-tukeen.