Apple TV -apin lataaminen älytelevisioon, suoratoistolaitteeseen tai pelikonsoliin

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten voit ladata Apple TV -apin ja ottaa sen käyttöön yhteensopivassa älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa.

Varmista, että laitteesi on yhteensopiva

Voit tarkistaa, onko älytelevisio, suoratoistolaite tai pelikonsoli yhteensopiva Apple TV -apin kanssa, vierailemalla Applen verkkosivustolla.1,2

Apple TV -apin hankkiminen

1. Siirry yhteensopivassa älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa laitteen appikauppaan ja lataa Apple TV -appi.
  2. Avaa Apple TV -appi ja valitse Aloita katselu.
  3. Siirry Asetukset-kohtaan ja valitse Tilit.
  4. Valitse Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, sinun on luotava se. Kirjaudu sitten Apple ID:lläsi sisään valitsemalla jonkin seuraavista vaihtoehdoista ja viimeistele käyttöönotto:
    • Kirjaudu sisään mobiililaitteella: käytä puhelimesi kameraa QR-koodin skannaamiseen TV-ruudulta. Noudata sitten mobiililaitteen ohjeita.
    • Kirjaudu sisään tällä TV:llä: käytä TV:n kaukosäädintä kirjautuaksesi Apple ID:lläsi manuaalisesti sisään ja viimeistele käyttöönotto.

Mitä Apple TV -apilla voi tehdä?

Vuokraa tai osta sisältöä sekä katso suosikkielokuviasi ja -TV-ohjelmiasi. Voit myös tilata maksullisia kanavia Apple TV -apista ja suorittaa muita toimintoja.3

Katso Apple TV+:n Apple Original -TV-ohjelmia ja -elokuvia

Kun tilaat Apple TV+:n, voit katsoa Apple Original -TV-ohjelmia ja -elokuvia sekä muita ainutlaatuisia sisältöjä kaikilla laitteillasi.

Apple TV -apista ulos kirjautuminen älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan.
  3. Valitse Tilit ja sitten Kirjaudu ulos.

Palauta Apple TV -apin alkuperäiset asetukset

Tämä kirjaa sinut ulos tililtäsi kyseisessä laitteessa ja poistaa henkilökohtaiset tietosi. Jos olet kirjautunut älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa myös Apple Music -appiin, myös Apple Music -apin alkuperäiset asetukset palautetaan ja kaikki henkilökohtaiset tietosi poistetaan.

1. Avaa älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa Apple TV- tai Apple Music -appi.
  2. Siirry Asetukset-kohtaan.
  3. Valitse älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa Reset Apple TV app and Apple Music (Nollaa Apple TV -appi ja Apple Music) ja vahvista sitten valintasi. Valitse pelikonsolissa Reset Apple TV app (Nollaa Apple TV -appi).

Kirjautuminen ulos älytelevisiosta, suoratoistolaitteesta tai pelikonsolista, jota et voi käyttää

Jos olet kirjautunut Apple TV -appiin älytelevisiossa, suoratoistolaitteessa tai pelikonsolissa, jota et pysty käyttämään, voit poistaa laitteen tilisi luettelosta.

Jos tarvitset apua

1. Apple TV -apin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista. Myös Apple TV -apin ominaisuudet ja sen tukemat laitteet saattavat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.
  2. Saat tietoja tuetuista Samsungin älytelevisioista Samsungin sivustosta ja tuetuista Roku-suoratoistosoittimista ja -televisioista Rokun sivustosta. Muut mahdollisesti tuetut laitteet, kuten Amazon Fire -televisiolaitteet, voi tarkistaa Applen sivustosta.
  3. Amazon Fire -televisiolaitteissa ei voi ostaa Apple TV -apin sisältöä. Voit ostaa sisältöä toisella tuetulla laitteella katsoaksesi sitä Amazon Fire -televisiolaitteen Apple TV -apilla.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.