Apple TV -apin käyttöönotto älytelevisiossa tai suoratoistolaitteessa

Osta ja vuokraa elokuvia, etsi suosikki-TV-ohjelmasi ja tilaa Apple TV+ sekä Apple TV -kanavia. Kun käytät Apple TV -appia älytelevisiossasi tai suoratoistolaitteessasi, voit löytää enemmän asioita, joista pidät, ja katsella niitä kaikkia samasta paikasta.

Tarvittavat asiat

*Saat tietoja tuetuista Samsungin älytelevisioista Samsungin sivustosta ja tuetuista Roku-suoratoistosoittimista ja -televisioista Rokun sivustosta. Muut mahdollisesti tuetut laitteet, kuten Amazon Fire TV -laitteet, voi tarkistaa Applen sivustosta.

Apple TV -apin ottaminen käyttöön

1. Avaa Apple TV -appi ja valitse Aloita katselu.
  2. Valitse Asetukset > Tilit > Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Voit viimeistellä asetukset kahdella tapaa:
    • Kirjaudu sisään mobiililaitteella: käytä puhelimesi kameraa QR-koodin skannaamiseen TV-ruudulta. Seuraa mobiililaitteella näkyviä ohjeita, joita noudattamalla voit kirjautua sisään AppleID:lläsi ja viedä asennuksen loppuun.
    • Kirjaudu sisään tähän TV:hen: käytä kaukosäädintä, joka tuli TV:si mukana. Sen avulla voit kirjautua manuaalisesti sisään Apple ID:lläsi ja viedä asennuksen loppuun.

Voit lisätä ylimääräisiä Apple ID -tilejä sisältöjen ostamista varten siirtymällä kohtaan Asetukset > Tilit.

Katselun aloittaminen

Katso ainutlaatuisia Applen alkuperäistuotantoja Apple TV+ -palvelussa ja tilaa laadukkaita kanavia. Löydä uusia ja suosittuja elokuvia. Katso myös suosittujen suoratoistoappien sisältöjä. Apple TV -apilla voit tehdä kaiken sen samassa paikassa ja kaikilla laitteillasi.

Tutustu Apple TV -appiin.

Amazon Fire -televisiolaitteissa ei voi ostaa Apple TV -apin sisältöä. Jos haluat katsoa Apple TV -apin sisältöä Amazon Fire -televisiolaitteella, osta sisältöä jonkin toisen tuetun laitteen Apple TV -apissa.

Katsottavan sisällön ostaminen tai vuokraaminen

Voit selata ostettavissa olevia elokuvia ja TV-ohjelmia ja vuokrattavissa olevia elokuvia. Voit sitten katsoa niitä kaikilla Apple-laitteillasi, joissa on Apple TV -appi.

Lue, miten elokuvia ja TV-ohjelmia ostetaan.

Tilaa Apple TV+

Apple TV+ sisältää alkuperäistuotantoja TV- ja elokuvamaailman luovimmilta osaajilta. Lisäksi voit katsoa Apple TV+ -sisältöä kaikilla laitteillasi Apple TV -apilla.

Lue, miten Apple TV+ tilataan.

Apple TV -kanavien tilaaminen

Voit tilata haluamasi Premium-kanavat ja tasoa katsoa tilaukseesi sisältyviä elokuvia ja TV-ohjelmia millä tahanasa laitteella Apple TV -apin avulla.

Lue, miten Apple TV -kanavia tilataan.

Tilausten hallinta

Voit tarkastella ja muuttaa Apple TV+- ja Apple TV -kanavia ja peruuttaa niiden tilauksia Apple TV -apilla. Valitse vain Asetukset > Tili > Hallitse tilauksia.

Lue, miten tilauksia hallitaan.

Apple TV -apin nollaus

Voit nollata Apple TV -apin alkuperäisasetuksiin, poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi ja kirjautua ulos kaikilta tileiltä. Siirry vain kohtaan Asetukset > Nollaus.

Jos haluat sitten käyttää Apple TV -appia, sinun on määritettävä sen asetukset uudelleen.

Jos olet kirjautuneena älytelevisioon tai suoratoistolaitteeseen, joka ei ole enää käytössäsi

Jos olet kirjautuneena Apple TV -appiin Apple ID:lläsi jonkun toisen laitteessa tai laitteessa, joka ei ole enää käytössäsi, voit kirjautua ulos noudattamalla seuraavia ohjeita.

Mac tai Windows-tietokone:

1. Siirry osoitteeseen appleid.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Vieritä alas laitteisiisi ja valitse älytelevisiosi tai suoratoistolaitteesi.
  3. Valitse Poista tililtä

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä alas ja napauta älytelevisiotasi tai suoratoistolaitettasi.
  3. Napauta Poista tililtä

Lisätietoja

Apple TV -apin saatavuus voi vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Lue lisätietoja maassasi tai alueellasi saatavilla olevista ominaisuuksista ja palveluista. Myös Apple TV -apin ominaisuudet ja sen tukemat laitteet saattavat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.