Apple TV -apin käyttäminen äly-TV:ssä

Osta ja vuokraa elokuvia, etsi suosikki TV-ohjelmasi ja tilaa vain ne kanavat, joita haluat katsoa. Kun käytät Apple TV -apia äly-TV:ssäsi voit löytää enemmän asioita, joista pidät ja katsoa ne kaikki samasta paikasta.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että äly-TV tukee Apple TV -appia. Voit tarkistaa sen menemällä äly-TV:n sovellusosioon ja etsimällä sieltä Apple TV -appia. Voit myös etsiä äly-TV:si sovelluskaupasta Apple TV -appia nähdäksesi, onko se saatavilla. Jos et näe Apple TV -appia, ota yhteyttä valmistajaan selvittääksesi tukeeko äly-TV:si sitä.
  • Ota Apple ID:si ja salasanasi valmiiksi esille.Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, voit luoda sen. Tarvitset Apple ID:n, jotta voit käyttää Apple TV -apia.

Apple TV -apin ottaminen käyttöön

1. Avaa Apple TV -appi ja valitse Aloita katselu.
  2. Valitse Asetukset > Tilit > Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Voit viimeistellä asetukset kahdella tapaa:
    • Kirjaudu sisään mobiililaitteella: käytä puhelimesi kameraa QR-koodin skannaamiseen TV-ruudulta. Seuraa mobiililaitteella näkyviä ohjeita kirjautuaksesi sisään AppleID:lläsi ja viedäksesi asennuksen loppuun.
    • Kirjaudu sisään tähän TV:hen: käytä kaukosäädintä, joka tuli TV:si mukana kirjautuaksesi manuaalisesti sisään Apple ID:lläsi ja viedäksesi asennuksen loppuun.

Lisätäksesi ylimääräisiä Apple ID -tilejä ostosisältöä varten, mene kohtaa Asetukset > Tilit.

Apple TV -apin käyttäminen

Selaa sisältöä, jota voit ostaa tai vuokrata, löydä uusia asioita ja tilaa TV-kanavia – kaikki Apple TV -apissa.

Löydä kaikki suosikkisi Apple TV App -apista

Voit etsiä sinulle valittuja elokuva- ja TV-ohjelmasuosituksia sekä kokoelmia, jotka perustuvat kaikkeen katsomaasi, ja löytää uusia suosikkeja.

Osta elokuvia ja TV-ohjelmia

Selaa kategorioita löytääksesi elokuvia ja TV-ohjelmia, joita voit ostaa, ja vuokrattavissa olevia elokuvia. Voit katsoa niitä kaikilla Apple-laitteillasi, joissa on Apple TV -appi.

Tilaa Apple TV -kanavia

Apple TV -apilla voit tilata haluamasi kanavat ilman appien lataamista ja katsoa niiden sisältöä suoraan Apple TV -apissa.

Storen käytettävyys ja ominaisuudet voivat vaihdella maa- tai aluekohtaisesti. Ota selvää, mitä voit ostaa iTunes Storesta maassasi tai alueellasi.

Apple TV -apin nollaus

Voit nollata Apple TV -apin alkuperäisasetuksiin, poistaa kaikki henkilökohtaiset tietosi ja kirjautua ulos kaikilta tileiltä. Menet vain kohtaan Asetusten > nollaus.

Jos haluat sitten käyttää Apple TV -appia, sinun on määritettävä sen asetukset uudelleen.

Jos olet kirjautuneena äly-TV:hen, niin et pääse enää

Jos olet kirjautuneena Apple TV -appiin Apple ID:lläsi jonkun toisen äly-TV:ssä tai äly-TV:ssä, jota et enää voi käyttää, seuraa näitä ohjeita kirjautuaksesi ulos.

Mac tai Windows-tietokone:

1. Valitse appleid.apple.com ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja salasanallasi.
  2. Vieritä alaspäin laitteisiisi ja valitse äly-TV:si.
  3. Valitse Poista tililtä

iPhone, iPad tai iPod touch:

1. Valitse Asetukset > [nimesi].
  2. Vieritä sivua alaspäin ja napauta äly-TV:täsi.
  3. Napauta Poista tililtä