Ohjeita kahden SIMin käyttöön kahdella nano-SIM-kortilla

Lue, miten voit korjata iPhone XS Maxin tai iPhone XR:n kahden SIM-kortin käyttöön kahdella nano-SIM-kortilla liittyviä ongelmia Manner-Kiinassa, Hongkongissa tai Macaossa.

Tarkista liittymät

• Käytössäsi pitää olla lukitsematon iPhone tai molempien matkapuhelinliittymien on oltava samalta operaattorilta.
  • Molempien liittymien on oltava valmiina käyttöön.
  • Varmista, että verkon kattavuutta tuetaan alueellasi ja että alueella ei ole palvelukatkoja.

iPhone XS Maxissa ja iPhone XR:ssä, jotka on ostettu Manner-Kiinasta, Hongkongista tai Macaosta, voidaan käyttää kahta fyysistä SIM-korttia. Jos et ole Manner-Kiinassa tai olet Hongkongissa tai Macaossa ja omistat iPhone XS:n, lue, miten voit käyttää kahta SIM-korttia eSIMillä.

Varmista, että olet asettanut molemmat nano-SIM-kortit laitteeseen kunnolla

Jos vaikuttaa siltä, että kumpikaan SIM-kortti tai SIM-kortin alusta ei toimi, noudata seuraavia ohjeita:

1. Poista SIM-kortin alusta ja tarkista, ettei SIM-korteissa näy merkkejä vaurioista tai korroosiosta.
  2. Poista SIM-korttisi alustasta ja aseta ne sitten takaisin alla olevassa kuvassa näytetyllä tavalla.
  3. Varmista, että SIM-kortin alusta on suljettu kunnolla, jotta se ei pääse liikkumaan.
  4. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että molemmat operaattorit näkyvät tilapalkissa.
  5. Avaa Asetukset > Mobiiliverkko ja varmista, että molemmat liittymät näkyvät.
  6. Napauta kumpaakin liittymää ja varmista, että tiedot ovat oikein.

Ota operaattoriisi yhteyttä hankkiaksesi uuden nano-SIM-kortin seuraavissa tapauksissa:

• SIM-kortti ei toimi kummassakaan SIM-kortin alustassa.
  • SIM-kortti ei sovi laitteeseen, tai se on taipunut.

Jos ensisijainen tai toissijainen SIM-kortin alusta ei toimi useamman SIM-kortin kanssa, poista toimiva SIM-kortti ja aseta alustaan ainoastaan SIM-kortti, joka ei toimi. Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, ota yhteyttä Apple-tukeen.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos sinulla on edelleen ongelmia, ota yhteyttä Apple-tukeen.