Suoran kuuntelun käyttäminen AirPodsien ja Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden kanssa

Suora kuuntelu -ominaisuuden avulla voit käyttää iPhonea, iPadia tai iPod touchia mikrofonina, joka lähettää ääntä AirPodseihin tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeisiin. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai jopa huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Suora kuuntelu -ominaisuuden käyttäminen AirPodsien tai Powerbeats Pron kanssa edellyttää, että iOS-laitteessa on iOS 12 tai uudempi. Lisäksi sinun pitää yhdistää AirPodsit tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeet laitteeseesi.

Suoran kuuntelun käyttäminen

Suora kuuntelu -ominaisuuden lisääminen Ohjauskeskukseen

Jotta voit käyttää Suora kuuntelu -ominaisuutta, se pitää lisätä Ohjauskeskukseen:

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.
  2. Napauta Muokkaa säätimiä.
  3. Vieritä alas ja napauta Lisää-kuvake kohdan Kuulo Kuulo-kuvake vieressä.
  4. Tallenna asetus napauttamalla Takaisin.

Suora kuuntelu Ohjauskeskuksessa

Suoran kuuntelun käyttäminen

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Napauta Kuulo-kuvake.
  3. Napauta Suora kuuntelu.
  4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella. Mukauta laitteen äänenvoimakkuutta, jos et kuule riittävän hyvin.

Jos yhdistäminen AirPodseihin tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeisiin ei onnistu tai Suora kuuntelu ei käynnisty, varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön ja että kuulokkeissa on virtaa.

Lue Suora kuuntelu -ominaisuuden ja Made for iPhone -kuulolaitteiden käytöstä.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.