Suoran kuuntelun käyttäminen AirPodsien ja Powerbeats Pro -nappikuulokkeiden kanssa

Suora kuuntelu -ominaisuuden avulla voit käyttää iPhonea, iPadia tai iPod touchia mikrofonina, joka lähettää ääntä AirPodseihin tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeisiin. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai jopa huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Suora kuuntelu -ominaisuuden käyttäminen AirPodsien tai Powerbeats Pron kanssa edellyttää, että iOS-laitteessa on iOS 12 tai uudempi. Lisäksi sinun pitää yhdistää AirPodsit tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeet laitteeseesi.

Suoran kuuntelun käyttäminen

Suora kuuntelu -ominaisuuden lisääminen Ohjauskeskukseen

Jotta voit käyttää Suora kuuntelu -ominaisuutta, se pitää lisätä Ohjauskeskukseen:

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.
  2. Napauta Muokkaa säätimiä.
  3. Vieritä alas ja napauta Lisää-kuvake kohdan Kuulo Kuulo-kuvake vieressä.
  4. Tallenna asetus napauttamalla Takaisin.

Suora kuuntelu Ohjauskeskuksessa

Suoran kuuntelun käyttäminen

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Napauta Kuulo-kuvake.
  3. Napauta Suora kuuntelu.
  4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella. Mukauta laitteen äänenvoimakkuutta, jos et kuule riittävän hyvin.

Jos yhdistäminen AirPodseihin tai Powerbeats Pro -nappikuulokkeisiin ei onnistu tai Suora kuuntelu ei käynnisty, varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön ja että kuulokkeissa on virtaa.

Lue Suora kuuntelu -ominaisuuden ja Made for iPhone -kuulolaitteiden käytöstä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.