Suora kuuntelu -ominaisuuden käyttäminen AirPodseilla

Suora kuuntelu -ominaisuuden avulla voit käyttää iPhonea, iPadia tai iPod touchia mikrofonina, joka lähettää ääntä AirPodseihin. Suora kuuntelu helpottaa meluisassa tilassa käydyn keskustelun tai jopa huoneen toisella puolella puhuvan henkilön kuuntelemista.

Jotta voit käyttää Suora kuuntelu -ominaisuutta AirPodsien kanssa, iOS-laitteessa pitää olla iOS 12 tai uudempi. Sinun pitää myös yhdistää AirPodsit laitteeseesi.

Suoran kuuntelun käyttäminen

Suora kuuntelu -ominaisuuden lisääminen Ohjauskeskukseen

Jotta voit käyttää Suora kuuntelu -ominaisuutta, se pitää lisätä Ohjauskeskukseen:

1. Valitse Asetukset > Ohjauskeskus.
  2. Napauta Muokkaa säätimiä.
  3. Vieritä alas ja napauta Lisää-kuvake kohdan Kuulo Kuulo-kuvake vieressä.
  4. Tallenna asetus napauttamalla Takaisin.

Suora kuuntelu Ohjauskeskuksessa

Suoran kuuntelun käyttäminen

1. Avaa Ohjauskeskus.
  2. Napauta Kuulo-kuvake.
  3. Napauta Suora kuuntelu.
  4. Aseta laite sen henkilön eteen, jota haluat kuunnella. Mukauta laitteen äänenvoimakkuutta, jos et kuule riittävän hyvin.

Jos yhdistäminen AirPodseihin ei onnistu tai Suora kuuntelu ei käynnisty, varmista, että Bluetooth on otettu käyttöön ja että AirPodseissa on virtaa.

Lue Suora kuuntelu -ominaisuuden ja Made for iPhone -kuulolaitteiden käytöstä.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.