Apple Watchin yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon

Kun iPhonesi ei ole lähettyvillä, Apple Watchisi voi muodostaa Wi-Fi-yhteyden. Apple Watchin käyttämän Wi-Fi-verkon valinta edellyttää, että käytössä on watchOS 5 tai uudempi.

Wi-Fi-asetusnäyttö

Valitse Wi-Fi-verkko

1. Avaa Apple Watchisi Asetukset-appi.
  2. Napauta Wi-Fi. Laitteesi hakee verkkoja automaattisesti.
  3. Napauta sen verkon nimeä, johon haluat liittyä. Apple Watch voi muodostaa yhteyden vain 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkkoihin.
  4. Anna pyydettäessä salasana Piirros-toiminnon avulla. Voit vaihtaa piirrettyä merkkiä kääntämällä Digital Crownia, jolloin voit valita esimerkiksi ison tai pienen kirjaimen.
  5. Napauta Liity.

Piirros-toimintoa voi käyttää seuraavilla kielillä: englanti (Australia, Kanada, Iso-Britannia ja Yhdysvallat), ranska (Ranska ja Kanada), saksa ja italia.

Unohda tämä verkko -valinta Apple Watchissa

Wi-Fi-verkon unohtaminen

1. Avaa Apple Watchisi Asetukset-appi.
  2. Napauta Wi-Fi ja sitten sen verkon nimeä, johon olet yhteydessä.
  3. Napauta Unohda tämä verkko.

Yhteensopivien Wi-Fi-verkkojen etsiminen

Apple Watch voi muodostaa yhteyden Wi-Fi-verkkoon seuraavissa tapauksissa:

• iPhone on muodostanut aiemmin yhteyden kyseiseen verkkoon ollessaan yhdistettynä Apple Watchiin Bluetoothin kautta.
  • Kyseessä on 802.11b/g/n-tekniikkaa käyttävä 2,4 GHz:n Wi-Fi-verkko.

Apple Watch ei yhdistä 5 GHz:n Wi-Fi-verkkoon tai julkiseen verkkoon, joka edellyttää kirjautumista, tilausta tai profiilia. Tällaisia verkkoja eli suljettuja verkkoja ovat jotkin ilmaiset ja maksulliset verkot yrityksissä, oppilaitoksissa, asuntoloissa, huoneistoissa, hotelleissa ja myymälöissä. Kun Apple Watch muodostaa yhteyden yhteensopivaan Wi-Fi-verkkoon iPhonen yhteyden sijaan, Wi-Fi-kuvake tulee näkyviin Ohjauskeskuksessa.