Jos saat Asennusta ei voida jatkaa, kun Boot Camp on määritettynä -ilmoituksen

Tämä varoitus tulee näkyviin, kun yrität asentaa macOS Mojave 10.14:n tiettyihin iMac-malleihin, joissa on 3 Tt:n kovalevy määritettynä. Lue tietoja vaihtoehdoista, jos olet asentamassa macOS Mojaven johonkin näistä malleista.

Asennusta ei voida jatkaa, kun Boot Camp on määritettynä -varoitus tulee näkyviin, kun yrität asentaa macOS Mojavea tietokoneisiin, joissa on olemassa Boot Camp -osio:

• iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2012), jossa 3 Tt:n kovalevy
  • iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2013), jossa 3 Tt:n kovalevy
  • iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014), jossa 3 Tt:n kovalevy

Varoitus tulee näkyviin, koska jo olemassa oleva Boot Camp Windows -osiorakenne on ristiriidassa näiden mallien APFS:n (macOS Mojaven käyttämä tiedostojärjestelmä) kanssa.

Jos sinulla on iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2012), voit asentaa macOS Mojaven alla olevien ohjeiden mukaan. Huomaa kuitenkin, että et voi asentaa Windowsia Boot Campin avulla päivityksen jälkeen.

Jos sinulla on iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2013) tai iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014), asenna macOS Mojave alla olevien ohjeiden mukaan, ja asenna sitten Windows Boot Campin avulla.

iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2012), jossa 3 Tt:n kovalevy

Kun olet asentanut macOS Mojaven, et voi asentaa Windowsia Boot Campin avulla iMaciin (27-tuumainen, loppuvuosi 2012), jossa on 3 Tt:n kovalevy.

macOS Mojaven asentaminen tähän malliin:

1. Varmuuskopioi Windows-tiedot, jotta voit palauttaa ne, jos asennat Windowsin eri tietokoneelle.
  2. Poista Boot Camp -osio Boot Camp -apurilla.
  3. Asenna macOS Mojave.

iMac (27-tuumainen, loppuvuosi 2013) tai iMac (Retina 5K, 27-tuumainen, loppuvuosi 2014), jossa on 3 Tt:n kovalevy

macOS Mojaven ja Windows 10:n asentaminen näihin kahteen malliin:

1. Varmuuskopioi Windows-tiedot.
  2. Poista Boot Camp -osio Boot Camp -apurilla.
  3. Asenna macOS Mojave.
  4. Asenna Windows 10 Boot Camp -apurilla.*
  5. Palauta Windows-tiedot varmuuskopiosta, jos se on tarpeen.

* macOS Mojave hyväksyy Windows 10:n tai uudempien uudet asennukset.