True Tonen käyttäminen Macissa

True Tone saa Retina-näytön ja Touch Barin kuvat näyttämään luonnollisemmilta.

Mac-tietokoneiden ja Apple Pro Display XDR -näyttöjen True Tone -teknologian edistyneet monikanavaiset anturit säätävät näytön ja Touch Barin väriä ja voimakkuutta ympäristön valon mukaan, jolloin kuvat näyttävät luonnollisemmilta.

1. Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Näytöt.
  2. Klikkaa Näyttö-välilehteä.
  3. Ota ominaisuus käyttöön tai poista se käytöstä käyttämällä True Tone -valintaruutua. Se näkyy vain True Tonea tukevissa näytöissä.
    macOS Big Sur -näytön järjestelmäasetukset -ikkuna, jossa True Tone on käytössä

True Tone ja ulkoiset näytöt

True Tone mukauttaa myös seuraavia ulkoisia näyttöjä, kun ne on liitetty iMaciin (Retina 5K, 27-tuumainen, 2020) tai Mac-kannettavaan, jonka kansi on auki:

True Tone toimii myös Apple Pro Display XDR -laitteessa ja käyttää sisäisiä ympäristön valoa mittaavia tunnistimia, kun se on yhdistetty mihin tahansa yhteensopivaan Mac-tietokoneeseen.

Lisätietoja

• Jotkin näytön käyttöasetukset, kuten Käänteisvärit, Harmaasävy ja Lisää kontrastia, saattavat poistaa True Tonen käytöstä.
  • Voit käyttää True Tonea ja Night Shiftiä samaan aikaan.