True Tonen käyttäminen MacBook Prossa

Vuoden 2018 MacBook Pro -malleissa on True Tone -teknologia, jonka ansiosta Retina-näytön ja Touch Barin kuvat näyttävät luonnollisemmilta.

MacBook Pron (2018) True Tone -teknologian edistyneet monikanavaiset anturit säätävät näytön ja Touch Barin väriä ja voimakkuutta ympäristön valon mukaan, jolloin kuvat näyttävät luonnollisemmilta.

Voit ottaa True Tonen käyttöön tai poistaa sen käytöstä Järjestelmäasetukset-kohdan Näytöt-paneelissa:

1. Valitse Omenavalikko () > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Näytöt.
  2. Klikkaa Näyttö-välilehteä.
  3. Ota ominaisuus käyttöön tai poista se käytöstä käyttämällä True Tone -valintaneliötä.

True Tone ja ulkoiset näytöt

True Tone mukauttaa myös seuraavia ulkoisia näyttöjä, kun ne on liitetty MacBook Prohon, jonka kansi on auki:

Lisätietoja

Jotkin näytön käyttöasetukset, kuten Käänteisvärit, Harmaasävy ja Lisää kontrastia, saattavat poistaa True Tonen käytöstä.

Voit käyttää True Tonea yhdessä Night Shiftin kanssa. Lue, miten Night Shiftiä käytetään Macissa.