iPhonen lähettäminen Applelle korjausta varten Euroopassa

Valitse maasi tai alueesi

Olemme pahoillamme, ettei iPhonesi toimi odotetulla tavalla.

Kun olet esittänyt korjauspyynnön Applelle, saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset iPhonen palauttamiseen Applelle.

Ennen iPhonen lähettämistä

1. Varmuuskopioi iPhone.  Noudata tämän artikkelin Ennen kuin lähetät laitteesi -kohdan ohjeita suojataksesi tietosi.
  2. Laitteen poistaminen Etsi iPhoneni -toiminnosta.
  3. Lataa iPhonen akku täyteen ja katkaise laitteen virta, jos se on mahdollista.
  4. Poista iPhonesi SIM-kortti, jos laitteen käyttö edellyttää sellaista, ja säilytä sitä varmassa tallessa.  Jos iPhonen käyttö ei edellytä SIM-korttia, jäädytä liittymä ottamalla yhteyttä operaattoriin.

Pakkaa iPhone käyttämällä toimitettuja pakkausmateriaaleja

1. Aseta iPhone suojapussiin. Älä lähetä stereokuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä tai muita lisävarusteita.
  2. Poista lähetystarra laatikosta, jos et ole vielä tehnyt sitä.  Aseta suojapakkaus lähetyslaatikkoon.
  3. Sulje paketti mukana toimitetulla teipillä varmistaen, että puna-musta-valkoinen akkutarra on selkeästi näkyvillä laatikon ulkopinnalla.

Lähetä iPhone Applelle

1. Jos mukana on palautukseen tarkoitettu lähetystarra, aseta se laatikon päälle.
  2. Tarkista toimitusliikkeen nimi lähetystarrasta (tai muista pakkausmateriaaleista). Siirry toimitusliikkeen verkkosivustolle ja sovi noudosta tai etsi lähin toimipiste, johon voit viedä paketin.*
  3. Pyydä toimitusliikkeeltä tosite noudosta.
  4. Tarkista huoltopyyntösi tila.

* Apple ei ole vastuussa mistään kuljetuksen aikana aiheutuneista vahingoista, jos pakettia ei ole sinetöity kunnolla tai jos se toimitetaan toimitusliikkeelle huonossa kunnossa.

Korjatun tai vaihdetun iPhonen ottaminen käyttöön

1. Jos iPhonen käyttöön tarvitaan SIM-kortti, aseta SIM-kortti iPhoneen.
  2. Palauta iPhone iCloud- tai iTunes-varmuuskopiosta.
  3. Etsi iPhoneni -toiminnon pitäisi olla päällä oletusarvoisesti, mutta voit tarkistaa asian.

© 2018 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone ja iTunes ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä tavaramerkkejä. AppleCare ja iCloud ovat Apple Inc:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröityjä palvelumerkkejä. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.