iPhonen lähettäminen Applelle huoltoa varten Aasian ja Tyynenmeren alueelta

Jos iPhonesi tarvitsee korjausta, lue ohjeet laitteen valmisteluun ja palauttamiseen Applelle.

Oletko jollakin muulla alueella?

Ennen iPhonen lähettämistä

Noudata näitä vaiheita ennen kuin lähetät iPhonen korjattavaksi tai vaihdettavaksi. Jos se ei käynnisty tai reagoi, käy läpi niin monta vaihetta kuin mahdollista:

1. Varmuuskopioi iPhone.

2. Poista iPhone Apple ID:n laiteluettelosta.

3. Tyhjennä iPhone ja sitten sammuta se.

4. Poista SIM-kortti iPhonesta, jos siinä on sellainen, ja laita se säilöön turvalliseen paikkaan. Jos iPhonessasi on eSIM, ota tarvittaessa yhteyttä matkapuhelinoperaattoriisi palvelun keskeyttämiseksi.

iPhonen pakkaaminen

Australiassa ja Japanissa olevat asiakkaat voivat siirtyä kohtaan iPhonen lähettäminen Applelle.

1. Laita iPhone suojapussiin. Älä lähetä stereokuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä tai muita lisävarusteita. Jos lähetät lähetyslaatikossa muita esineitä, emme voi palauttaa niitä sinulle.

iphone-packout-step6-v2
  2. Laita suojapussi lähetyslaatikkoon.

iphone-packout-step7-v1
  3. Sulje laatikko teipillä.* Jos laatikkoon on kiinnitetty akkutarra, varmista, että akkutarra ei ole peitossa.

iphone-packout-step8-v1

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPhonen lähettäminen Applelle

Valitse maa tai alue*:

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Australia

Saat linkin, josta voit tulostaa lähetystarran kotona. Lähetä tuote Applelle käyttäen lähetystarraa.

1. Tulosta lähetystarra, jonka Apple lähetti sinulle, kun tilasit huollon.

2. Vie lähetystarra ja pakkaamaton tuote Australia Postiin. Voit etsiä lähimmän Australian postitoimiston osoitteesta auspost.com.au/locate/.

3. Australia Post pakkaa lähetyksen ja antaa sinulle kuitin tuotepalautuksesta. Älä laita laatikkoon kuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä, SIM-korttia tai muita lisävarusteita. Jos lähetät ylimääräisiä esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.*

4. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut tuotteen.

*Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Japani

Kuriiri tuo laatikon noutaessaan tuotteen huoltoon.

1. Anna kuulokkeet kuriirille. Älä lähetä stereokuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä, SIM-korttia tai muita lisälaitteita. Jos lähetät ylimääräisiä esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.*

2. Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut tuotteen.

*Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Malesia

Kuriiri tuo laatikon noutaessaan tuotteen huoltoon.

1. Pakkaa tuote laatikkoon ja sulje laatikko sen mukana toimitetulla teipillä. Älä laita laatikkoon kuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä, SIM-korttia tai muita lisävarusteita. Jos lähetät ylimääräisiä esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.*

2. Kiinnitä palautuslähetyksen lentorahtikirja (AWB) laatikkoon ja varmista, että palautuslähetyksen lentorahtikirjatarra peittää alkuperäisen lentorahtikirjatarran kokonaan.

3. Kuriiri odottaa laitteen valmistelua ja pakkaamista enintään 10 minuuttia.

4. Jos et pysty pakkaamaan laitetta 10 minuutin kuluessa, kuriiri lähtee ilman pakettia. Kun olet pakannut laitteen, tilaa laitteelle nouto soittamalla GD Express Malaysian asiakaspalveluun numeroon 03 7787 6776 (ma-pe klo 8.30–17.30, la klo 8.30–12.30). Asiakaspalvelu kysyy sinulta palautuksen lentorahtikirjanumeron laatikon mukana toimitetusta lentorahtikirjasta.

5. Anna pakattu laite kuriirille.

6. Kun laite on noudettu, voit seurata toimitusta osoitteesta https://www.gdexpress.com/malaysia/e-tracking/.

*Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

Uusi-Seelanti

Saat paketin, joka sisältää kaiken, mitä tarvitset tuotteen palauttamiseen Applelle.

1. Poista TNT-lähetystarra laatikosta. Etsi lähetystarran viivakoodin vierestä lähetysnumero, jonka alussa on kirjaimet GE. Kirjoita numero muistiin.

2. Pane pakattu tuote TNT:n laatikkoon ja sulje se. Älä laita laatikkoon kuulokkeita, USB-kaapelia, virtalähdettä, SIM-korttia tai muita lisävarusteita. Jos lähetät ylimääräisiä esineitä, emme pysty palauttamaan niitä sinulle.*

3. Aseta lähetystarra laatikon läpinäkyvään muovitaskuun.

Sovi noudosta jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Sähköpostiviestin kirjoittaminen

• Kirjoita sähköpostiviestin aiheeksi ”Apple collection - iPhone” ja lisää sen perään TNT:n lähetysnumero.

• Kerro sähköpostiviestissä, että käytät etukäteen maksettua laatikkoa asiakasnumerolla 320792. Ilmoita lisäksi, onko nouto-osoite asuinhuoneisto vai yritys, ja anna puhelinnumerosi.

• Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen customerservice.nz@tnt.com.

TAI

• Soita TNT:n asiakaspalveluun numerossa 0800 275 868 ja kerro, että käytät etukäteen maksettua laatikkoa asiakasnumerolla 320792. Ilmoita lisäksi, onko nouto-osoite asuinhuoneisto vai yritys, ja anna puhelinnumerosi.

TNT ilmoittaa varausnumeron ja noutopäivän vastauksena sähköpostiviestiisi tai puheluusi.

Tarkista muutaman päivän kuluttua, että Apple on vastaanottanut tuotteen.

* Apple ei vastaa kuljetuksen aikana aiheutuvista vaurioista.

iPhonen käyttäminen huollon jälkeen

Kirjoita korvaavan iPhonen sarjanumero muistiin. Korvaavalla Apple-tuotteella on 90 päivän huoltotakuu, alkuperäisen tuotteesi takuuajan jäljellä olevan ajan mukainen takuu tai AppleCare-sopimuksesi mukainen takuu. Näistä pisin on voimassa. Korvaava tuote kuuluu myös mahdollisen kuluttajansuojalain mukaisten oikeuksien piiriin.

Lue, miten voit käyttää iPhone-laitettasi huollon jälkeen.

© 2024 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, iPhone ja iTunes ovat Apple Inc:n tavaramerkkejä, jotka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. AppleCare on Apple Inc:n palvelumerkki, joka on rekisteröity Yhdysvalloissa sekä muissa maissa ja muilla alueilla. Muut tässä asiakirjassa mainitut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla vastaavien yritysten tavaramerkkejä.