Pride-kellotaulun lisääminen Apple Watchiin

Juhlista pridea uuden Apple Watch -kellotaulun avulla. Voit muuttaa kellotaulua iPhonen Kellotaulugalleriassa tai suoraan Apple Watchissa.

Kellotaulugalleria iPhonessa

Pride-kellotaulun lisääminen iPhonesta

1. Tarkista, onko iOS:lle ja watchOS:lle saatavana päivityksiä. Pride-kellotaulun hankkiminen edellyttää, että käytössäsi on iOS 11.4 ja watchOS 4.3.1.
  2. Avaa iPhonessa Watch-appi.
  3. Napauta Kellotaulugalleria-välilehteä.
  4. Napauta Pride-kellotaulua watchOS:n Pride- tai Uusi-kohdassa.
  5. Napauta Lisää. Kellotaulu tulee automaattisesti näkyviin Apple Watchissasi.

Pride-kellotaulun lisääminen Apple Watchista

1. Siirry kellotauluun painamalla Digital Crownia.
  2. Paina näyttöä napakasti, pyyhkäise täysin oikealle ja napauta sitten .
  3. Tuo Pride-kellotaulu näkyviin kääntämällä Digital Crownia.
  4. Napauta Pride-kellotaulua. Kellotaulu tulee automaattisesti näkyviin Apple Watchissasi.

Lue, miten voit muuttaa tai mukauttaa kellotaulusi.