Musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkeminen ja tuominen näkyviin

Voit kätkeä ostamasi kohteet, jos et halua, että ne näkyvät laitteillasi. Jos haluat nähdä kätkemäsi kohteet, tuo ne näkyviin.

Mitä tapahtuu, kun kohde kätketään?

• Kätketty kohde ei näy Apple ID:llä käyttämiesi laitteiden kirjastossa, ellet ole ladannut kohdetta laitteelle.
  • Jos käytät Perhejakoa, perheenjäsenet näkevät kätkemäsi kohteen vain, jos he ovat ladanneet sen ennen sen kätkemistä.
  • Jos olet itse ladannut tai perheenjäsenesi on ladannut kohteen toiselle laitteelle ennen sen kätkemistä, voit poistaa kohteen kyseiseltä laitteelta. Lue lisätietoja siitä, miten voit poistaa musiikkiapoistaa elokuvia ja TV-ohjelmia tai poistaa kirjoja ja äänikirjoja.
  • Ostotiedot eivät katoa. Löydät kohteen ostohistoriastasi.

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien kätkeminen Macissa

Lue, miten voit kätkeä musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia Macissa.

Musiikin kätkeminen

1. Avaa Apple Music -appi.
  2. Valitse valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, saatat nähdä Ostetut-valinnan sijasta Perheen ostot.
  3. Siirrä osoitin kätkettävän kohteen päälle ja klikkaa Kätke osto -painiketta .
    Kätke osto -painike Macin Apple Music -apissa
  4. Vahvista klikkaamalla Kätke.

Elokuvien ja TV-ohjelmien kätkeminen

1. Avaa Apple TV -appi.
  2. Siirry Kirjastoon ja etsi kätkettävä kohde.
  3. Siirrä osoitin kohteen päälle ja klikkaa Lisää-painiketta .
    Lisää-painike Macin Apple TV -apissa
  4. Klikkaa Poista kirjastosta ja kätke sitten kohde noudattamalla kehotteen ohjeita.

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien kätkeminen Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Ostetut. Jos käytät Perhejakoa, saatat nähdä Ostetut-valinnan sijasta Perheen ostot.
  3. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat kätkeä, ja klikkaa sitten Kaikki. Kaikki ostamasi kohteet tulevat näkyviin.
  4. Siirrä osoitin kätkettävän kohteen päälle ja klikkaa Kätke osto -painiketta .
    Kätke osto -painike Windows-tietokoneen iTunesissa

Kirjojen ja äänikirjojen kätkeminen iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

1. Avaa iPhonessa Kirjat-appi ja napauta Kirjasto. iPadissa Kirjasto-osio löytyy sivupalkista. Napauta sitten Kirjat tai Äänikirjat.
  2. Napauta Lisää-painiketta  kätkettävän kirjan tai äänikirjan alta. Jos kohde on osa sarjaa, napauta sarjaa, valitse yksittäinen kirja ja napauta sitten Lisää-painiketta
  3. Napauta Poista.
  4. Napauta Kätke kirja tai Kätke äänikirja. Jos et näe Kätke kirja- tai Kätke äänikirja -valintaa, etsi Poista lataus, joka poistaa kirjan laitteelta. Vaihtoehtoisesti voit napauttaa Poista kaikkialta, jolloin kirja poistetaan iCloudista ja kaikilta laitteiltasi.

Voit myös kätkeä kirjoja ja äänikirjoja Macin Kirjat-apissa.

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien tuominen näkyviin Macissa

1. Avaa Apple Music- tai Apple TV -appi.
  2. Valitse tietokoneen yläosan valikkoriviltä Tili > Tiliasetukset.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  4. Vieritä avautuvalla sivulla Downloads and Purchases (Lataukset ja ostot) -osioon. Klikkaa Hidden Purchases (Piilotetut ostokset) -kohdan vierestä Manage (Hallitse).
    Manage (Hallitse) -kohdan löytäminen Macin Downloads and Purchases (Lataukset ja ostot) -osiosta
  5. Klikkaa kohteen alta Unhide (Älä kätke).

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien tuominen näkyviin Windows-tietokoneessa

1. Avaa iTunes.
  2. Valitse iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili > Näytä oma tili.
  3. Vieritä avautuvalla sivulla Downloads and Purchases (Lataukset ja ostot) -osioon. Klikkaa Hidden Purchases (Piilotetut ostokset) -kohdan vierestä Manage (Hallitse).
    Manage (Hallitse) -kohdan löytäminen Windows-tietokoneen Downloads and Purchases (Lataukset ja ostot) -osiosta
  4. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat tuoda näkyviin.
  5. Klikkaa kohteen alta Unhide (Älä kätke).

Kirjojen ja äänikirjojen tuominen näkyviin iPhonessa, iPadissa ja iPod touchissa

1. Avaa iPhonessa Kirjat-appi ja napauta Luettavana. iPadissa Luettavana-osio löytyy sivupalkista.
  2. Napauta sisäänkirjautumispainiketta  tai omaa kuvaasi ja valitse sitten Hallitse piilotettuja ostoja.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Apple ID:lläsi.
  4. Napauta kohteen vierestä Älä kätke.

Voit myös tuoda näkyviin kirjoja ja äänikirjoja Macin Kirjat-apissa.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.