Musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkeminen ja tuominen näkyviin

Jos haluat kätkeä tai tuoda takaisin näkyviin musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia, käytä Macia tai Windows-tietokonetta. Jos haluat kätkeä tai tuoda takaisin näkyviin kirjoja tai äänikirjoja, käytä iPhonea, iPadia, iPod touchia tai tietokonetta.

Mitä tapahtuu, kun kohde kätketään?

Kun kätket jonkin kohteen, se ei näy kirjastossasi tai missään laitteessa, jota käytät Apple ID:lläsi, ellet ole jo ladannut kohdetta noihin laitteisiin.

Jos käytät Perhejakoa, perheenjäsenet eivät näe kätkemiäsi kohteita, paitsi jos he latasivat kohteen ennen kuin kätkit sen.

Jos latasit itse tai perheenjäsenesi latasi kohteen toiseen laitteeseen ennen kuin kätkit sen, voit poistaa kohteen siitä laitteesta. Lue, miten voit poistaa musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia tai kirjoja.

Kohteen kätkeminen ei kätke ostoksen tietoja. Kohde on edelleen näkyvissä ostohistoriassasi.

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien kätkeminen

1. Avaa tietokoneessa Apple Music -appi, Apple TV -appi tai iTunes.
  2. Klikkaa näytön tai iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili ja klikkaa sitten Ostetut. (Jos käytät Perhejakoa, näet ehkä valinnan Perheen ostot etkä Ostetut.)
  3. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat kätkeä, ja klikkaa sitten Kaikki. Kaikki ostamasi kohteet tulevat näkyviin.
  4. Etsi kohde, jonka haluat kätkeä. Pidä osoitinta kohteen päällä, kunnes Kätke osto -painike Sulje-painike tulee näkyviin. Klikkaa Kätke osto -painiketta Sulje-painike.
    Mac, jossa näkyvät ostetut TV-ohjelmat, kuten The Good Place ja Killing Eve.

Musiikin, elokuvien ja TV-ohjelmien tuominen näkyviin

Avaa Apple Music -appi ja kirjaudu Tilitiedot-sivulle klikkaamalla tätä linkkiä: Näytä oma tili. Tai noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa tietokoneessa Apple Music -appi, Apple TV -appi tai iTunes.
  2. Klikkaa näytön tai iTunes-ikkunan yläreunan valikkoriviltä Tili ja klikkaa sitten Näytä oma tili.
  3. Vieritä esiin tulevalla sivulla iTunes-pilvi-osioon. Klikkaa Piilotetut ostokset -kohdan vierestä Hallitse.
    Mac, jossa näkyy Hallitse-linkki Piilotetut ostokset -kohdan vieressä.
  4. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat tai TV-ohjelmat sen mukaan, mitä haluat tuoda näkyviin.
  5. Etsi näkyviin tuotava kohde ja valitse sen alta Näytä.
    Mac, jossa näkyvät kätketyt ostot, kuten TV-ohjelman Barry ensimmäinen kausi.

iPhone, jossa näkyy Poista-valinta.

Kirjojen ja äänikirjojen kätkeminen

1. Avaa Kirjat-appi iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.
  2. Napauta Kirjasto.
  3. Napauta kätkettävän kirjan tai äänikirjan alla olevaa Lisää-kuvaketta lisävalinnat-painike. Jos kohde on osa sarjaa, napauta sarjaa, valitse yksittäinen kirja ja napauta sitten Lisää lisäävalinnat-painike
  4. Napauta Poista.
  5. Napauta Kätke kirja tai Kätke äänikirja.
    Jos et näe valintoja Kätke kirja tai Kätke äänikirja, etsi valinta Poista lataus, joka poistaa kirjan laitteestasi, tai valinta Poista kaikkialta, joka poistaa kirjan iCloudista ja kaikista laitteistasi.

Voit kätkeä kirjoja myös Macin Kirjat-apissa. Klikkaa Book Store, sitten Esittelyssä, sitten oikealla olevasta Pikalinkit-kohdasta Ostetut ja sitten Kaikki. Pidä osoitinta kirjan päällä ja klikkaa esiin tulevaa Kätke osto -painiketta Sulje-painike.

iPhone, jonka Asetukset-apissa näkyy piilotettujen ostojen hallintavaihtoehto.

Kirjojen ja äänikirjojen tuominen näkyviin

1. Avaa Kirjat-appi.
  2. Napauta Luettavana.
  3. Napauta kirjautumispainiketta  tai kuvaasi näytön yläreunassa ja napauta sitten piilotettujen ostojen hallintavaihtoehtoa.
  4. Etsi kohde, jonka haluat tuoda näkyviin, ja napauta sitten kohteen vieressä Näytä.

Jos haluat tuoda kirjoja näkyviin Macin Kirjat-apissa, klikkaa Store > Näytä oma Apple ID, vieritä Piilotetut ostot -kohtaan ja klikkaa Hallitse.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.