Musiikin, elokuvien, TV-ohjelmien, äänikirjojen ja kirjojen kätkeminen ja tuominen näkyviin

Käytä iTunesia tai Apple Booksia kätkeäksesi ja tuodaksesi näkyviin ostamiasi kohteita Macilla tai Windows-tietokoneella.

Jos kätket ostokset, ne kätketään kaikissa laitteissa, joihin on kirjauduttu samalla Apple ID:llä, kuten myös Perhejako-ryhmän jäseniltä. Jos lataat kappaleen, albumin, elokuvan, TV-ohjelman tai kirjan toiseen laitteeseen, ostoksen kätkeminen ei poista sitä kyseisestä laitteesta. Lue, miten voit poistaa musiikkia, elokuvia ja TV-ohjelmia laitteesta.

Voit myös kätkeä iOS-laitteen appeja ja ladata ne uudelleen tai kätkeä App Storen ohjelmia Macilla ja tuoda ne näkyviin.

Musiikki, elokuvat, TV-ohjelmat ja äänikirjat

Voit kätkeä musiikin, elokuvat, TV-ohjelmat ja äänikirjat ja tuoda ne näkyviin Macin tai Windows-tietokoneen iTunesissa. Kun kätket kohteen iTunesissa, ostoksesi kätketään automaattisesti Musiikki-ohjelmassa, TV-ohjelmassa, Videot-ohjelmassa ja iTunesissa muissa laitteissa.

Kohteiden kätkeminen iTunesissa

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Ostetut.
    Jos käytät Perhejakoa, valitse Tili > Perheen ostot.
    iTunesin Tili-valikko, jossa on valittu Ostetut.
  3. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat, TV-ohjelmat tai Äänikirjat sen mukaan, mitä haluat kätkeä, ja klikkaa sitten Kaikki. Kaikki ostamasi kohteet tulevat näkyviin.
  4. Etsi vierittämällä kohde, jonka haluat kätkeä. Pidä osoitinta kohteen päällä ja etsi X-kuvake Sulje-painike vasemmasta yläkulmasta. Klikkaa Sulje-painike-kuvaketta, niin kohteesi kätketään.
    Ostetut-sivu, jossa on X-kuvake elokuvan vieressä.

Kun kätket ostoksen ensimmäisen kerran, sinun on vahvistettava, että haluat kätkeä sen. Et ehkä näe tätä viestiä, kun kätket ostoksen seuraavan kerran.

Viesti, jossa kysytään, ”Haluatko varmasti kätkeä tämän ostoksen?”

Kohteiden tuominen näkyviin iTunesissa

Avaa iTunes ja kirjaudu tilitietosivulle klikkaamalla tätä linkkiä: Näytä oma tili. Tai noudata seuraavia ohjeita:

1. Avaa iTunes. Kirjaudu Apple ID:lläsi, jos et ole kirjautunut.
  2. Valitse näytön yläreunan valikkoriviltä tai iTunes-ikkunan yläreunasta Tili > Näytä oma tili.
    Tili-valikko iTunesissa, Näytä oma tili valittuna.
  3. Kirjaudu sisään Apple ID:lläsi ja klikkaa sitten Näytä tili.
  4. Vieritä Tilitiedot-sivulla iTunes-pilvi-osioon. Klikkaa kätkettyjen ostosten oikealta puolelta Hallitse.
    Tilin tiedot -sivu iTunesissa.
  5. Valitse ikkunan yläreunasta Musiikki, Elokuvat, TV-ohjelmat tai Äänikirjat sen mukaan, mitä haluat tuoda näkyviin.
  6. Etsi näkyviin tuotava kohde ja valitse sen alta Näytä.

Kirjat

Voit kätkeä Kirjat-apin kirjat ja tuoda ne näkyviin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa. Kun kätket kohteen Kirjat-apissa, kohde kätketään automaattisesti Kirjat-apissa muissa laitteissa.

Voit kätkeä kirjoja myös Macin Kirjat-ohjelmassa. Klikkaa Book Store, klikkaa oikealla olevassa Pikalinkit-kohdassa Ostetut ja klikkaa X-kuvaketta, joka tulee näkyviin, kun siirrät osoittimen kirjan päälle. Jos haluat tuoda kirjat näkyviin Macilla, klikkaa Store > Näytä oma Apple ID, vieritä Piilotetut ostot -kohtaan ja klikkaa Hallitse.

iPhone, jossa näkyy valikko, joka tulee näkyviin, kun valitset kohteen Kirjat-apissa olevasta kirjastostasi.

Kirjojen kätkeminen

1. Avaa Kirjat-ohjelma ja napauta sitten Kirjasto.
  2. Napauta kätkettävän kirjan alla olevaa lisää vaihtoehtoja -painike-kuvaketta. Jos kirja on osa sarjaa, napauta sarjaa, valitse yksittäinen kirja ja napauta sitten lisää vaihtoehtoja -painike
  3. Napauta Poista.
  4. Napauta Kätke kirja.

Jos et näe Kätke kirja -valintaa, voit ehkä poistaa latauksen laitteesta napauttamalla Poista lataus tai poistaa kirjan iCloudista ja kaikista laitteista napauttamalla Poista kaikkialta.

iPhone, jossa näkyy Tili-sivu ja valittuna on Hallitse piilotettuja ostoja.

Kirjojen tuominen näkyviin

1. Avaa Kirjat-ohjelma ja napauta sitten Luettavana.
  2. Napauta Oma tili -painike tai kuvaasi ja napauta sitten Hallitse piilotettuja ostoja. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Etsi kohde, jonka haluat tuoda näkyviin, ja napauta sitten kohteen vieressä Näytä.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.