Appien poistaminen iPhonesta, iPadista ja iPod touchista

Lue, miten voit poistaa asentamiasi muun valmistajan appeja iPhonesta, iPadista ja iPod touchista.

iPhone, jossa näkyy Poista appi -näyttö

Apin poistaminen

1. Paina ja pidä appia painettuna.
  2. Napauta Poista appi Poista appi -kuvake.
  3. Napauta Poista appi ja vahvista sitten toiminto napauttamalla Poista.

iOS 14 tuo käyttöön uusia tapoja etsiä ja järjestää appeja iPhonessa. Apin poistamisen sijaan voit kätkeä sivuja Koti-valikossa ja siirtää tiettyjä appeja niin, että ne näkyvät vain appikirjastossa. Lue lisätietoja appikirjaston käytöstä ja Koti-valikon mukauttamisesta.

Jos poistat apin, mahdollisia apin sisäisiä tilauksiasi ei automaattisesti peruuteta. Kun poistat apin, saatat nähdä tilausten kumoamisvaihtoehdon. Lue, miten voit hallita tilauksiasi.

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.